Închide

Ce vrei să cauți?

3 chestii care mi-ar plăcea să se întoarcă odată cu 3SE

mshtowbanner

Dacă tot se întorc băieții de la 3 Sud-Est, hai să vă zic ce mi-ar plăcea să se întoarcă odată cu ei:

1. Țăranii care vindeau zarzavaturi pe Doamna Ghica.

Nu că vreau să încurajez comerțul fără bon fiscal, dar îmi este dor să găsesc pe strada Doamna Ghica o tanti cu batic și șorț tocit cu buzunare pe care să o întreb “Cât e, tanti, legătura de mărar?”, arătând cu degetul spre o cutie de carton, acoperită cu un ziar, pe care tronează câteva zeci de legături de zarzavaturi, iar mărarul ăla să arate a proaspăt cules din grădină, nu ca ăla din supermarket de e leșinat ca un gras după 10 minute de alergat pe bandă.

2. Adidașii cu beculețe

Sincer, nu îmi dau seama de ce au dispărut din comerț adidașii cu beculețe și care a fost crudul motiv din spatele acestui lucru. Poate pentru că nu am avut când eram mic, poate pentru că sunt născut de 1 iunie, poate pentru că vreau să mă dau în stambă, dar vă jur cu mâna pe tastatură că aș purta și astăzi o pereche d-aia de adidași. Nu zilnic, dar pentru câteva ieșiri în Gaia ar merge de minune.

3. Țevile cu cornete

Vreau să ajung într-o vară în fața blocului meu din Colentina-Tei și să găsesc pe jos mii de cornete. Fix la o săptămână după ce se termină școala și începe vacanța de vară, cât să apuce copiii să recicleze corespunzător toate caietele pe care le-au umplut cu 70% informații inutile în timpul anului școlar.

Bonus:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu