Închide

Ce vrei să cauți?

5 chestii care ard intens pe Internetul românesc

1. Gălăgia de articole despre lansarea iPhone 6/6 Plus și Apple Watch.

Nu știu cum fac oamenii de la Apple, dar nu există lansare de ceva pe planeta asta care să provoace atât de multă agitație și de folosiri ale cuvântului “revoluționar”. Au trimis americanii un robot pe Marte, care se tot plimbă p-acolo de doi ani de zile și nu am văzut lumea să se entuziasmeze atât de mult ca la evenimentul de lansare al unui smartphone și al unui smartwatch Apple.

2. Scandalul Eventures-Telekom. Niște băieți care le-au prezentat o idee de platformă socială celor de la Cosmote (și au fost refuzați), acum ceva timp, susțin că le-a fost furată și implementată ideea acum, în cadrul procesului de rebranding Cosmote/Romtelecom – Telekom. (detalii aici)

Singura legătură între platforma celor de la Eventures și aplicația celor de la Telekom este posibilitatea de a crea un eveniment și de a le da “invite” prietenilor. E suficient să vă uitați pe paginile de eveniment de pe Facebook, unde dau 1000 attend și vin doar 10, ca să vă dați seama ce succes incredibil au genul ăsta de platforme/aplicații. Mi se pare că Eventures vrea să își facă puțină reclamă pe spatele Telekom, dar niște oameni de publicitate ar trebui să își dea seama că genul ăsta de acțiune fără o bază sănătoasă de dovezi le strică mai rău imaginea.

3. O jurnalistă mobilată modest la mansardă a mușcat momeala plasată mefistofelic de un membru de seamă al Autobazei. (detalii aici)

Glorie Mielului! Aș organiza gala “Mielul de Aur” o dată pe an și aș premia astfel de inițiative.

4. Mihaela Rădulescu trăiește, părăsește Aperolul de Monaco și va fi jurat într-un nou sezon al “Românii au talent”, o emisiune care a epuizat resursele de talent ale plaiului mioritic, timp de patru sezoane, dar care se încăpățânează să sape în continuare după un strop de divertisment. Probabil o vom avea în finală pe Claudia Catarig. (detalii aici)

5. Un nene a intrat cu fetița lui de trei ani în vestiarul bărbaților la World Class, iar unii dintre ei au făcut scandal. Întâmplător, tatăl fetiței era homosexual și le-a explicat indivizilor că nu există o femeie în familia lor, deci nu are cine să o însoțească pe fetiță în vestiarul femeilor, moment în care indivizii l-au agresat verbal. (detalii aici)

Cine a greșit aici? Toată lumea!

– World Class – care nu s-a gândit că trebuie să aibă o cămăruță pentru părinții care vin la piscină cu copilul de sex opus și care a reacționat prost post-eveniment, punând un afiș, în loc să creeze un vestiar pentru situații speciale.

– Tăticul – care, străin fiind, a crezut că în România se aplică regula nescrisă din Occident, care zice că un părinte poate să își care copilul sex opus (care să aibă până în 7 ani) în vestiar. Când vii într-o țară, te adaptezi regulilor de acolo. Întrebi înainte dacă e în tradiția românească să îți cari copilul după tine într-o cameră plină de falusuri transpirate.

– Indivizii – care, chiar dacă își permit un abonament de 300 de euro pe lună la Word Class Radisson, au rămas la stadiul de giboni care nu pot accepta homosexualii.

– Oamenii de pe Internet – care nu ar fi reacționat la fel dacă tăticul era heterosexual.

– Lucian Mîndruță – care își lasă în continuare scrisorile deschise și le face vânt pe Internet.

pisici

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu