Închide

Ce vrei să cauți?

5 motive simple pentru care nu îl votez pe Prigoană

Mirosul de canal înfundat al campaniei electorale începe să se ridice în aerul Bucureștiului.  Abonamentele de telefonie mobilă, cu chipul lui Smiley pe ele, au cedat spațiul de pe panourile publicitare glumelor cu “Plici de aici!” ale staff-ului electoral al lui Prigoană.

 

Cum mâna pe inimă și pe tastatură vă zic că omul ăsta nu are ce cauta pe scaunul Primăriei București, cum nici Videanu și Lis nu au avut ce căuta. Este fix genul de om care vede funcția de Primar ca pe o oportunitate de a face bani și de a se lansa cât mai puternic în ierarhia pulitică.

 

La prima vedere am fix cinci motive cât se poate de simple pentru care eu nu l-aș vota pe acest individ:


1. Nu este născut în București – ci în Gherla.


2. Nu stă în București – ci în Pipera/ Voluntari.


3. Majoritatea fanilor de pe pagina lui de Facebook sunt din Dhaka (capitala Bangladeshului). Da, a cumpărat pachete de fani pe Facebook ca să dea impresia că este super-iubit de populație. Clasic pulitic.


4. Are același stil de campanie cu cel al lui Băsescu în 2004, care venea cu sloganuri de tipul: “Arde-i!”. El are acum “Plici de-aici!“. Mie îmi este frică să nu se refere la aceiași oameni la care s-a referit Băsescu și i-a ars.

 

5. Mă enervează vrăjeala cu care a venit echipa de publicitari din spatele lui, care merg pe mâna păroasă a scandalurilor cu cânii maidanezi și pe abureala perversă cum că “noi te ascultăm, propune-ne ceva!”.

 

Sunt convins că dacă vei scotoci și tu prin mintea ta vei găsi încă cinci motive, mult mai serioase, pentru care chiar nu merită votat.

 

Acest articol nu are culoare politică. Este scris de un bucureștean care iubește orașul pe străzile căruia a copilărit, s-a îndrăgostit, și-a luat bătaie/ a dat bătaie, a plâns, a râs, s-a maturizat (crede el), a căzut, s-a ridicat, a făcut bani, a pierdut bani, a învățat multe!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  ai uitat de faptul ca a facut avere din ridicatul masinilor parcate neregulamentar…, el detinand una dintre firmele de hingheri auto…

 2. #2 Comentariu nou

  ai uitat de motivu’ principal – te uiti pe cine f**e

 3. ma bucur ca Prigoana are simtul umorului, si se foloseste de povestea hilara (maxim) cu pliciul, insa tare ma tem eu c-o sa-i aduca un mare esec, si nu un scaun de primar.

 4. Nicuşor Dan is the man!

 5. #6 Comentariu nou

  Am avut un prieten care a aplicat la un job de art la firma care a facut campania lu baselu si l-au intrebat ce parere are de pdl la interviu. Bineinteles ca si-a bagat si si-a scos tot ce avea de bagat si de scos si aia nu l-au angajat cica era prea anti pdl :)

  • #7 Comentariu nou

   A pierdut ceva bănet. Bravo lui că nu își vinde convingerile! :))

 6. Da, se pot cumpara Fani pe Facebook sau Subscribers de la site-uri gen buyfacebook-fanslikes.com La niste preturi de nimic oricine poate avea mii de Fani sau Followeri pe Twitter. Vorba aia : Cumpara-ti Like de Facebook

Adaugă comentariu