Închide

Ce vrei să cauți?

6 cai frumoşi, Cosmote şi “tata Internetului”

cosmote 6 caiSe caută un personaj care a făcut senzaţie (prin penibil)  pe Internet, acum mult timp, i se dă o sumă de bani să se prostească (vizibil stânjenit)  într-un spot care anunţă un nou produs Cosmote şi se leagă, printr-un text lipsit de logică, personajul de produs.

Cum aşa? Păi cum devine “tata Internetului” ăla care a furat clipul şi l-a uploadat pe contul lui de YouTube? Sau.. cum devine “tata Internetului” ăla care descoperă primul un clip şi îi dă share?

Mă rog, reclama o să prindă la fanii lui Bendeac şi la liceenii care se vor entuziasma că vor vedea un cal la televizor, nu numai în chifteluţele de la IKEA.

FUCK LOGIC, COSMOTE! FUCK LOGIC!

Sunt curios dacă următorul spot va fi cu amărâtul ăla care nu ştia pluralul cuvântului telecomandă sau (de ce nu?) tipul ăla care îşi bătea prietena… “Favorit, ăăă? Îl aveai la favorit? JAP-JAP!”.

reclamă găsită aici

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. Shhhht. Următorul spot probabil o să fie cu “Da, Da, Da… Mai taie din ele” :))

  Acum, bănuiesc că spot-ul e făcut de Ogilvy. Pare așa de lame și 6 cai nu mai e funny de ceva vreme. Zic că băieții s-au întrecut de data asta.

 2. Urmatorul spot va fi ala cu “aicișa”.

 3. #7 Comentariu nou

  asta imi aminteste de postul tau in care ai pus, printre primii, reclama cu maia, post cu care ai facut o groaza de trafic, drept pentru care, in context, ma amuza foarte ca te iei de spotul cosmote :))

  spotul e despre aspiratiile tinerilor la celebritate… atat cat iti aduce descoperirea, printre primii, a unui spot cu potential viral. iar tinerii isi doresc asta, nu?! :D

  • #8 Comentariu nou

   Ruxa, daca reclama asta le era destinata bloggerilor, clar nu ma luam de ea. Dar, privind-o din unghiul utilizatorului normal de internet, bate campii. Tinerii aia aspiranti isi fac (daca nu blog) macar o pagina de facebook in care pun poze si citate despre dragoste. :D

 4. #9 Comentariu nou

  o dai la intors.
  nu zice nicaieri ca nu au blog sau macar o pagina de FB. spotul vorbeste, clar!, despre faptul ca ai mai mult net ca sa descoperi chestii cu potential viral si potential de a te face pe tine “tata internetului”. e de bun simt sa presupui ca pentru asta le share-uiesti undeva, nu ca filmezi cu telefonul si le vezi doar tu.

  • #10 Comentariu nou

   Pe mine tot nu m-a lămurit. Ori să îl găseşti tu pe noul 6 cai şi îl uploadezi, ori “sapi” să găseşti clipul deja uploadat şi să îl share-uieşti (caz în care nu faci oricum mare lucru, ce s-a întâmplat în cazul meu a fost o chestie cu care nu m-am lăudat şi mândrit vreodată, pentru că nu mi-a adus mai mult de 300 de like-uri pe pagina de FB şi câţiva zeci de mii de unici care nu s-au mai întors).

 5. I am in fact grateful to the holder of this
  website who has shared this enormous post
  at at this time.

Adaugă comentariu