Închide

Ce vrei să cauți?

Un nou viral Duval Guillaume: 6 things you can miss while reading a newspaper

Îi știți pe creativii de la Duval Guillaume Modem, cei care au făcut super-viralele cu “butonul TNT care declanșa drama într-o piață”, “mentalistul care te citea pe Facebook”,  “automatul care te transforma în James Bond” și “sala de cinema plină de bikeri fioroși”.

 

Ei bine, gașca nebună revine cu un viral care vrea să evidențieze faptul că un ziar le captează și sechestrează atenția oamenilor, aceștia ignorând cu brio aproape orice s-ar întâmpla în jurul lor.

.

Cel mai probabil, respectivul viral vrea să stimuleze companiile să își facă reclame în ziare, resuscitând astfel print-ul care a cam căzut la pat în ultima vreme.

.

 Urmăriți clipul și apoi, dacă mai aveți timp, citiți și comentariile mele pe marginea lui:

.

 

.

1. Nu doar ziarul tipărit prinde cititorul. Sunt sigur că ați observat cum prietenii posesori de smartphone dispar din peisaj ori de câte ori își verifică notificările pe Facebook sau menționările pe Twitter. Nici nu mai zic de cei care se scufundă cu totul într-un Kindle când merg cu metroul, putând să se așeze lângă ei chiar și Elodia că tot n-ar observa-o.

.

2. Ca și viralul cu mentalistul, care își găsea imediat pe Facebook (nu știu cum) victimele, și clipul acesta este oleacă tras de păr. Nu-mi zice mie că dacă trece pe lângă tine o mașină cu bașii bubuind de-ți tremură ziarul în mână (așa cum ne sugerează clipul), tu nu te uiți.

.

3.

.

4. Instrumentalul de pe fundal mi se pare foarte-foarte bun! La fel și toată execuția clipului.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nici chiar asa…sa nu mai observi nimic atata timp cat citesti ziarul!!!

Adaugă comentariu