Închide

Ce vrei să cauți?

Cea mai prietenoasă zi a anului

Sunt de părere că berea este cel mai puternic magnet de oameni, pentru oameni.

Mă rog, pe lângă ea mai sunt și meciurile de fotbal, concertele și revoluțiile/ protestele, dar parcă tot hameiul are nobilul rol de a rupe lanțul liniștii.

Sunt convins că în spatele primului “huă” de la proteste, primului “!@#$” de un meci de fotbal și a primei femei luată în cârcă la concerte a fost o bere rece.

De la ideea asta cred că au pornit și cei de la Guinness când au decis că vor să intre în Cartea Recordurilor (da, știu, e amuzant, Guinness vrea să intre în Guinness World Records :)).

Oamenii au decis să încerce să cucerească două titluri din celebra Carte a Recordurilor: “Cele mai multe angajamente online faţă de o campanie” şi “Cea mai mare petrecere de St. Patrick’s Day”.

Astfel, după ce au strâns 435.456 de “semnături” virtuale și au umplut, de St. Patrick’s Day, numai în România barurile a 32 de orașe cu aproape 45.000 de oameni, au reușit să își adjudece fără drept de apel cele două titluri.

Eu am fost sâmbătă seară (în ziua cu pricina) într-un pub irlandez cu patron român, din Centrul Vechi, și am sărbătorit alături de o înghesuială de diferite naționalități reușita cu pricina. Acolo am ridicat câteva pint-uri de Guinness în cinstea veseliei sufocante din pub și a inițiativei deosebite pe care au avut-o băieții deștepți din spatele celui mai cunoscut brand de bere neagră din lume.

 

P.S. Felicitări celor care au avut ideea cu pălăriile alea mari și haioase, am văzut sute de poze cu ele pe Facebook! :)

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu