Închide

Ce vrei să cauți?

Cristian Gog este dorit de partidele politice


După ce au văzut talentul cu care a fraierit o țară întreagă la show-ul Românii au talent, mai multe partide politice au hotărât să îl recruteze în staff-ul lor de campanie pe mentalistul Cristian Gog.

 

Surse interne de la Palatul Cotroceni au relatat reacția lui Traian Băsescu în momentul în care Cristian Gog a fost anunțat ca fiind câștigătorul ediției a doua a celebrului show de televiziune:

 

Traian Băsescu s-a ridicat în picioare și, cu ochii licărind ca două faruri de pe țărmul Mării Negre, a exclamat:

“Dacă băiatul ăsta a reușit să prostească milioane de români să scoată din buzunar 1 euro și 24 de cenți ca să îl voteze, voi vă dați seama ce ravagii poate face la alegerile locale sau parlamentare, care sunt gratis?”

 

Momentan nu se știe sub culorile cărui partid politic își va face în continuare trucurile celebrul mentalist, un lucru este clar însă: ciolanul de 120.000 de euro de la Românii au talent este doar un mic aperitiv pentru Cristian Gog. Ospățul începe din toamnă!

 

 

Acest articol este un pamflet mentalist şi trebuie “digerat” ca atare!

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Aceiasi chestie este si cu otv-ul.

  2. #2 Comentariu nou

    hehe, astept sa vad ce culoare va imbraca Gog. insa la cum s-a prezentat, e foarte posibil sa fie rosu de dimineata si portocaliu (pardon, verde) dupa-amiaza.

Adaugă comentariu