Închide

Ce vrei să cauți?

E important să avem răbdare

Chiar dacă trăim în secolul vitezei, răbdarea este un factor important în drumul către succes. Răbdarea din dotare face diferența dintre cei care sunt acolo unde și-au propus să fie și cei care aleargă încă după iluzia succesului peste noapte.

 

Exemple cu oameni nerăbdători care și-au luat-o de-a lungul timpului sunt destule. De la conducătorii cluburilor de fotbal, care nu au răbdare cu antrenorii proaspăt aterizați pe bancă, până la politicienii români care au riscat recent economia și imaginea României pentru a pune mâna pe toată puterea. Nu degeaba una dintre cele mai celebre zicale românești este “Graba strică treaba”.

 

Amstel are un spot publicitar care gravitează în jurul sloganului “TAKE YOUR TIME“, un slogan care ne invită la răbdare, la trăit clipa, savurat berea lor bună și pregătit în detaliu strategia pentru succes. Povestea din respectivul spot are în centru un tânăr boxer nerăbdător care se aruncă cu capul înainte într-o luptă prea grea pentru pumnii lui. Lucru care îl va direcționa către podeaua rece a ringului.

 

Vă recomand să aruncați un ochi pe această reclamă sud-africană de toată frumusețea, reclamă care îndeamnă visătorul de rând la răbdare:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu