Închide

Ce vrei să cauți?

Despre succesul peste noapte

De multe ori ne-a fost dat să asistăm la nașterea peste noapte a unei vedete. Cântăreț, dansator, fotbalist, chiar și prezentator de televiziune. I-am văzut și am împărtășit cu ei momentul lor de glorie, chiar dacă moaca unora dintre ei ne enerva și ne ziceam în gând “Ce noroc pe fraierul ăsta, nene! Nici n-a făcut bine ochi, că a ajuns vedetă”.

 

Adidas are o campanie destul de tare despre “Formula Succesului”, iar în unul dintre spoturile campaniei apare starul Adidas al momentului, Leo Messi, care spune la un moment dat “M-am antrenat 17 ani și 144 de zile ca să devin un succes peste noapte”.

 

Păi cam așa e. Oamenii ăștia care ne apar în fața ochilor doar în momentul în care se bucură de succes, au în spate ani grei de muncă. Cristian Gog și-a antrenat mâinile și joculețele ani de zile până să ajungă la Românii au talent și să prostească o țară întreagă, Guess Who a prestat ani buni în Anonim/ anonimat până să aibă succes cu piesa Locul Potrivit. E multă muncă în spatele unui succes peste noapte. Doar poveștile de la Loto 6/49 creionează cu adevărat “succesul peste noapte”.

 

Uitați spotul despre care vorbeam:

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    E geniala reclama!

    Castigul la loto nu are nicio treaba cu succesul, banii aia dispar foarte repede daca nu sunt gestionati si investiti cum trebuie, oricum o iei succesul tot la munca se rezuma.

Adaugă comentariu