Închide

Ce vrei să cauți?

Șocul Zilei

McDonald’s face legea în „Mecca shaormei bucureștene″. Restaurantul de tip fast-food McDonald’s cu cele mai mari vânzări din România este tocmai McDonald’s Dristor. Nu Unirii, nu Romană, nu Gara de Nord.

 

Eu bag mâna în foc că asta este o mișcare mârșavă a celor de la McDonald’s ca să descurajeze Dristor Kebab-ul “mamă” ce se află vizavi de McDonald’s-ul de pe Camil Ressu. :D (glumă)

 

Apropo, chiar sunt curios ce vânzări au cei de la Dristor Kebap.

 

sursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu uita ca Dristor are un mare avantaj fata de cele mentionate de tine: are McDrive deschis non-stop intr-o zona foarte “populara” noaptea

    • Și foarte populată ziua. De multe ori seara, mai ales spre partea de est a Dristorului, e mai aglomerat decât în Gara de Nord; și nu de populația de noapte, ci de mama cu copii, oameni cu câini, adolescenți la plimbare, bătrâni (bătrânii nu s-or duce la Mec, dar restul se bagă la ceva). E noianul ăla de blocuri, cutiile de chibrit ale lui Ceaușescu care ascunde multă populație.
      McDrive-ul și programul non-stop sunt un mare plus, dar și zona e foarte bine populată, de la Dristor în sine la zonele adiacente spre Piața Muncii sau Sălăjan.

  2. La o asemenea suma astept sa fie mult mai multi gurmanzi insa eu zic ca unflata cu pompa pentru a atrage lumea sa cumpere tot mai mult.

  3. Pentru mine nu este nici un mister.
    Dristor Shaworma – Budapesta a preluat o buna parte din clientii Dristor Shaworma – Dristor.
    Pe de alta parte McD. atrage mult mai bine familiile cu copii si pensionarii, in special datorita unei game largi de produse cu preturi mai accesibile(3lei un hamburger, 3 lei un suc mic, 11 lei un meniu, etc)
    McD. este cel mai mare distribuitor de jucarii din lume. Daca intrebi un copil ce vrea sa manance nu o sa zica shaworma de la Dristor. O sa zica happy-meal de la Mcd! Si sunt multi copii frate.
    Mai mult decat atat, lantul Dristor shaworma a ajuns sa aibe niste preturi mai “iuti si picante” decat ardeii pe care-i pun in shaworma.

Adaugă comentariu