Închide

Ce vrei să cauți?

Hai la petrecerea Desperados Wild Wake, pe lacul Snagov!

Dacă sunt două lucruri pe care le iubesc cu toți senzorii din dotare, alea sunt petrecerile și bălăceala în piscine, lacuri, râuri, mări și oceane. Dacă merge să le și combin cumva, cu atât mai bine, primesc puncte bonus de energie și sunt în stare să fac maraton de petrecut.

Spre norocul meu, Desperados pune la cale sâmbăta asta, pe 28 iunie, o petrecere pe malul lacului Snagov. “Desperados Wild Wake” este numele petrecerii și, după cum reiese din nume, va fi pe bază de bere cu tequila, wakeboarding și “petrecăreți sălbatici”.

Berea cu tequila o dă Desperados, spectacolul de wakeboarding va fi prestat de Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru și Ciprian Trifan. Așa că mai rămâne să vedem cum facem rost de “wild party people”, iar Desperados s-a gândit să facă un concurs care să aducă, la propriu, un autobuz cu petrecăreți profesioniști la Wild Wake. :)

Cum poți să fii în autobuzul respectiv?

Simplu. Participi la concurs. Mecanismul sună cam așa:

1. Îți faci un selfie cu Desperados (sticlă de bere sau orice altceva care să conțină elementele vizuale ale brandului Desperados)

2. Trimite poza până miercuri (25 iunie) la adresa de email  concurs.desperados@webtailors.ro

3. Pe 26 iunie, poza ta va putea fi votată pe pagina de Facebook Desperados

4. Pe 27 iunie, un juriu va alege 30 de câștigători, care vor putea veni însoțiți (+1) la eveniment, în Party Bus-ul Desperados.

Regulamentul concursului îl găsești aici. Succes!

Știu că pare ușor complicată toată treaba, dar nimic nu trebuie să îi stea în calea unui petrecăreț profesionist ca să ajungă la Desperados Wild Wake! :P

Apropo, recomandarea mea e să îți anunți și prietenii, să participe și ei la concurs. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. :D

Desperados-Wild-Wake-Snagov

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu