Închide

Ce vrei să cauți?

#DesperadosWildKite, sâmbătă în Vama Veche

Nu o să vă rețin mult, știu că aveți lucruri mai importante de făcut (selfie-uri de postat, articole cu varani de citit, poze cu pisici de like-uit, profiluri de Facebook de “stalkărit” etc.).

Weekendul ăsta, în Vama Veche, se pune de o petrecere de 24 de ore: Desperados Wild Kite. Cu bere, kitesurfing și lume mișto. Petrecerea asta este sora vamaioată a petrecerii de acum o lună de pe lacul Snagov (Desperados Wild Wake) și vrea să ne testeze limitele când vine vorba de făcut maraton de petrecut & bălăcit în mare.

La fel ca și data trecută, spectacolul va fi asigurat de rideri profesioniști (Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu, Mihai Irimescu), iar responsabili cu distracția vom fi noi, petrecăreții.

Toată acțiunea se va desfășura pe plaja Amphora din Vama Veche și dacă aveți drum pe-acolo, vă aștept cu mare sete să ciocnim câteva sticle de bere cu tequila.

Găsiți detalii și toate cele pe pagina de Facebook Desperados și pe pagina oficială a evenimentului. Ne vedem pe bericade baricade!

Desperados Wild Kite

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu