Închide

Ce vrei să cauți?

Bloggerul: un “manipulator”, un “torționar modern”

Nu știu cum se face, dar în ultima perioadă mă intersectez doar cu păreri dure și tranșante despre bloggeri. În urmă cu două săptămâni, un flăcău se plângea de zor la coadă într-o benzinărie că nu mai poate cu bloggerii ăștia plătiți să recomande toate mizeriile  (am scris aici despre episod). Acum câteva zile, la o masă cu niște jurnaliști am auzit că “bloggerii ăștia manipulează mult, domnule” (eram atât de obosit încât m-am făcut că nu aud și m-am retras discret ca Moș Crăciun când coboară pe horn și lasă cadouri sub brad).

Bomboana de pe colivă mi-a fost livrată aseară de o comentatoare (culmea, nu anonimă) la articolul în care apreciam inventivitatea unui cerșetor din București:

sunt-tortionar-modern

“Turnător”, “fiu de turnător”, “torționar modern”, a dat Roxy în mine ca-n Serbia. I-am acceptat comentariul ca să fie fericită că veninul scuipat nu s-a pierdut în spam, ci și-a atins ținta.

Cumva, în lumina etichetărilor recente, mă simt nevoit să subliniez următoarele lucruri:

Dragi jurnaliști, comentatori, cititori, băieți care stau la coadă la toaletă în benzinărie și critică bloggeri,

Vreau să vă asigur că sunt un om normal, fără origini “torționaro-turnătorești”, că tot ce scriu pe blogul ăsta sunt părerile mele personale, alea pe care le-aș zice și într-o discuție cu prietenii sau familia, pe canapea în sufragerie. Exact, ce scriu aici scriu ca pentru prieteni.

Sunt un om normal fără interese machiavelice, scriu despre brandurile care îmi plac și despre produsele pe care le consum. Chiar dacă uneori sunt plătit să scriu despre ceva, vă garantez că banii respectivi nu sunt un filtru și nu îmi modifică în vreun fel părerea.

Nu vedeți pe blogul de față articole înspumate în care dau cu muniție grea în oameni și branduri din simplul motiv că încerc pe cât se poate să fiu diplomat, pentru că nu caut cancan și pentru că “stilul corneliuvadimtudor” nu mă încântă.

Mulțumesc frumos spre foarte frumos,

Marian Ionescu

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Iei prea in serios oamenii :).

  2. Roxy face parte din fanclub Arsenie Boca si e suparata ca idolul ei e asa popular? Cine sa mai inteleaga femeile…

  3. E o idee formata pe un fundament cat de cat real dar sa generalizezi si asa transant nu este tocmai ortodox :D

Adaugă comentariu