Închide

Ce vrei să cauți?

Una scurtă despre scoaterea prezentatoarei Digi24 de pe post

La fel ca mulți alții, și eu sunt de părere că decizia Digi24 de a o scoate pe Oana Zamfir de pe post și de a o trimite în spatele monitoarelor la făcut texte este dură, dar trebuie să înțelegem o chestie: Digi24 se vrea a fi cel mai profesionist post de știri de la noi și în opinia mea chiar este. Când vrei să fii cel mai bun și chiar îți iese, nu este loc de gafe prostuțe, de apariții la Cronica Cârcotașilor și de generat articole pline de miștoruri pe Internet.

După trei ani în care au stat departe de scandaluri și gafe, putem spune că Digi24 are un brand puternic de protejat, iar gafa prestată de prezentatoarea “România 24” probabil a primit o notă și a trecut printr-o procedură din cadrul postului, care sună pe principiul  “O dai de gard, stai pe bară o perioadă”. Sau poate șefii postului au profitat de ocazie ca să facă un “statement”.

Cel mai probabil o să o vedeți la loc pe post pe Oana Zamfir în maxim o lună. E ok, va trece peste, parea a fi construită dintr-un material rezistent. :)

Pentru cei care nu știu contextul: click.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Si PRO-ul era un brand puternic. Multi se bateau sa ajunga cateva secunde pe acolo si pana la urma s-a dovedit ca si ei erau “controlabili”.
    DIGI e prea mic in audiente ca sa poata manipula. Au incercat sa puna presiune un pic cu energia, dar… s-a observat ca mai au de papat…

  2. E plin de gafe și acolo, cred că numai eu am scris pe blog de vreo 5 reportaje prost gândite, făcute de oameni care nu se pricep.

    #bringOanaback

Adaugă comentariu