Închide

Ce vrei să cauți?

Cum murdărești încrederea din “Siguranță și încredere”

Mă uit revoltat cu furca-n mână la toată povestea cu polițistul care a murit după ce a căzut cu motorul într-o groapă bucureșteană în timp ce îl escorta pe ministrul Gabriel Oprea. Și asta nu neapărat pentru că Oprea face uz de coloană oficială chiar și atunci când se duce la frizeria care-i asamblează freza aia perfectă pe care o etalează de obicei. Este șeful ăl’ mare al Poliției în România. Așa cum un muncitor la fabrica de bocanci mai sustrage câte un șiret și-l aduce acasă, nu mă miră că Oprea cară după el polițiști pe motociclete chiar dacă face un abuz în funcție cu ocazia asta. De fapt, nu m-ar mira să aflu și că are acasă câțiva în sufragerie, pe post de bibelouri ca să îi aducă aminte în fiecare zi că este șef.

Ce mă enervează foarte tare, pe lângă faptul că un om a murit într-un accident stupid, este minciuna cu iz de mușamalizare pe care au încercat să ne-o servească ofițerii de presă ai Poliției Capitalei. Oamenii ăștia care au pe mașini “Siguranță și încredere” au mințit prin omisiune declarând că polițistul implicat în accident era doar într-o misiune de fluidizare a traficului. Nu au menționat nimic de faptul că era parte dintr-o coloană oficială. Constrânși de ordine de sus, niște oameni în uniformă au mințit, iar când a bubuit pe Internet povestea au revenit și au recunoscut adevărul.

Am tot respectul pentru toți polițiștii care au fost revoltați de modul în care Poliția Capitalei a decis să comunice accidentul și care au lăsat azi comentarii pe diferite site-uri și bloguri, lămurind situația și punându-i pe șefi în situația în care au dat un comunicat în care au clarificat situația.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. “Cum să ai încredere? Ce siguranţă, frăţioare?”

  2. brand-ul politic gabriel oprea e expirat. e gata, e pa…a folosit de prea multe ori cuvinte gen “interesul national”, “siguranta romaniei” si altele, iar acum apare in ipostaza unui stab nu general, care crede ca totul ii se cuvine. e clar ca in cazul de fata unpr si-a diminuat drastic sansele.

Adaugă comentariu