Închide

Ce vrei să cauți?

Fonduri KFCiene nerambursabile de la un #SponsorPeBune

Vara asta s-a întâmplat ceva important la Rio care a atras multe sponsorizări din partea multor branduri. În spiritul sponsorizărilor de la Rio, KFC a decis să își sponsorizeze fanii. Tocmai d-asta a apărut campania “KFC Rio” în cadrul căreia sunt oferite Fonduri KFCiene Nerambursabile pentru fani.

În primă fază fanii au fost invitați să lase un mesaj convingător cu un plan/proiect de vară care să fie sponsorizat de KFC. Toate dorințele au fost înscrise pe kfc.ro/sponsorpebune, iar dintre toate înscrierile au fost aleși 6 finaliști, care au fost ajutați de un regizor să își documenteze video proiectul pentru care vor sponsorizare.

Din toată povestea au rezultat șase clipuri amuzante, cu oameni normali și proiectele la care visează. Toate mi s-au părut simpatice și dacă aș fi avut fonduri KFCiene de dat, i-aș fi omenit pe toți cu ele.

Un tip vrea o bicicletă cu șa lungă, un altul vrea o bicicletă pentru soție, o tipă vrea un aparat foto, iar o altă tipă vrea instrumente muzicale. Unul dintre participanți e sincer și zice că și-a spart telefonul și vrea unul nou, iar cel care mi-a cucerit votul vrea să cumpere o mașină de înghețată cu care să se plimbe prin parcuri și să ofere înghețată gratuită tuturor.

Găsiți toate cele 6 clipuri aici, votați-l pe cel care credeți că merită să fie sponsorizat și spuneți-mi și mie care credeți că este acela. Nu vreau să vă influențez prea tare, dar aia cu înghețată gratis pentru toată lumea sună într-un mare fel. :))

În încheiere, mai fac uz încă o dată de “momentul sponsorului #pebune” și vă anunț că doar până pe 8 septembrie mai găsiți oferta cu crispy strips box + sos salsa la 10,90 lei. Puteți spune că am fost sponsorizat să scriu asta, dar eu consider că v-am oferit o informație destul de importantă. :P

Nu uitați să îmi ziceți cu cine votați pana pe 16 septembrie. Chiar sunt curios dacă sunt singurul mituit grav cu mașina de înghețată. :D

sponsor-pe-bune

CONCURS: Lăsați-mi aici sau aici un comentariu în care să îmi scrieți pe cine ați votat și de ce, iar eu o să aleg câte cinci câștigători care vor primi câte un voucher de 100 de lei la KFC. :D Succes!

Atenție, doar comentariile de pe Facebook sunt valide. :D

LATER EDIT- Câștigătorii concursului:

La postarea de pe pagina de Facebook: Luminita Besa, Pricope Bogdan, Alexandru Popanica, Andreea Calotă și Sarea Robert.

La postarea de pe profilul meu personal: Ron Hewitt, Bosneanu Bogdan, Alexandru Răzvan, Bogdan Anghelina și Georgeta Alexandra.

Felicitări! O să vă trag de mânecă să îmi trimiteți datele ca să rezolvăm cu trimisul voucherelor. :D Mulțumesc tuturor pentru participare și pentru voturile acordate. :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. Alin Robert – L-am votat ca sa foloseaca HUSA roz a unui adevarat spartan :))

  2. #2 Comentariu nou

    Tipul cu inghetata. Paul Tomosoiu.

  3. #3 Comentariu nou

    Tipul cu inghetata, clar! Restul lumii vroiau ceva pentru ei insasi, insa Paul Tomosoiu ar face un bine pentru altii! :D

  4. #4 Comentariu nou

    Am votat video-ul inscris de Paul Tomosoiu, cu masina de inghetata. Ar fi fost atat de usor sa spuna ca isi doreste un smartphone de ultima generatie, o masina de fite, vreo jucarie monstruoasa de-a baietilor mari, insa el a ales ceva ce nu il ajuta decat in ceea ce priveste implinirea sufleteasca. Chiar mi-ar placea ca in mijlocul verii, la 40 de grade, prin parc, fara portofel la mine si lesinata de caldura, sa ma racoreasca o delicioasa inghetata..unde mai pui ca e si gratis. Bravoo!!!

  5. Poate nu fac parte din publicul ținta al campaniei, dar mi se par penibile toate… numărul 6 e cel mai putin penibil.
    Întrebare: doar comentariile de bine sunt nominalizate la extragere, nu?

  6. #6 Comentariu nou

    Inghetata. Chiar daca a trecut vara. Cu fistic te rog.

  7. #7 Comentariu nou

    pe cel al Anei, cu muzica :) a o slabiciune pentru acest domeniu si mi as dori sa vad mai multe sponsorizari si sustineri pentru cei care fac muzica din pasiune pura

  8. #8 Comentariu nou

    L-am votat pe tipul cu înghețata pentru că era singurul care nu își dorea ceva pentru el însăși, ci pentru alții.

  9. Cel cu inghetata Paul Tomosoiu

Adaugă comentariu