Închide

Ce vrei să cauți?

Ce înseamnă Sasha pentru ionești

Nu știu de cât timp mă urmăriți, dar trebuie să știți că până acum un an și ceva eram pisicar convins. Când Ioneasca a luat-o pe Sasha, aveam în repertoriu doar glume răutăcioase în care descriam micul bulgăraș de blană ca fiind un șobolan povară pe care trebuie să-l scoți din casă ca să-și facă nevoile.

Un an și ceva mai târziu sunt îndrăgostit iremediabil de acel șobolan. Este personaj cheie în vlogul pe care îl prestez zilnic, o iau cu mine la muncă, ba chiar și la clienți, este un membru de bază al familiei ionesciene și încercăm pe cât se poate de mult să o luăm cu noi chiar și în escapadele de weekend.

IamSasha

Probabil unii zic că suntem nebuni că gravităm exagerat de mult în jurul ei. Până și mama “mi-a aruncat o pastilă” într-o zi că exagerez stând “bot în bot cu câinele ăla”.

Ce nu înțeleg ei este că eu cu Ioneasca nu o mai vedem de mult pe Sasha ca pe un câine. Este ca un copil care va fi toată viața copil, pentru că depinde total de noi, iar războiul cu Parvoviroza prin care a trecut în urmă cu câteva luni și pe care l-a câștigat având șanse infime de supraviețuire ne-a făcut să ne atașăm etern sufletul de ea.

Nu am căzut în extrema în care trăim doar pentru ea și este Universul nostru, dar suntem în zona în care luăm decizii de a ieși în oraș sau din oraș în funcție de ea. Alegem localuri cu terase unde avem voie cu ea sau căutăm hoteluri pet friendly și niciodată nu luăm în considerare varianta să o lăsăm singură în mașină sau în camera de hotel.

Dacă nu avem timp de ea, cum a fost la Electric Castle sau la Untold, o lăsăm “la bunici”, unde primește cel puțin la fel de multă atenție și iubire. :)

poza-cu-einstein

De ce am scris articolul ăsta? Păi pentru că mi-a ajuns pe monitor acțiunea CSRistico-superbă a celor de la F64, “Prima Casă pentru căței”, care încearcă să găsească un “acasă” pentru aproape 40 de căței de la Asociația Robi. Automat mi-a fugit gândul la cum ar fi fost viața ionesciană fără o Sasha prin preajmă și că sunt mulți oameni cărora le-ar prinde bine un suflet d-ăsta îmblănit prin preajmă. :)

Găsiți mai multe detalii pe blogul celor de la F64. Vă recomand să vă uitați la clipul de mai jos, el vă va explica mai bine toată povestea:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu