Închide

Ce vrei să cauți?

Cum cheltuie #IONESQUAD-ul bani în Luna Iubirii

Vă jur cu mâna pe tastatură că articolul de față nu este unul plătit, ci pur și simplu am zis să îndosariez într-un articol pe blog rezultatele chestionarului pe care l-am făcut cu ajutorul Școlii de Bani și a distinșilor membri ai #IONESQUAD-ului cu ocazia cheltuielilor babane din “Luna Iubirii”.

În plus, am și un câștigător de anunțat, pentru că am promis un voucher în valoare de 300 de lei pentru cumpărături pe eMAG.ro.

În primul rând, vreau să le mulțumesc celor 1462 de distinși membri ai #IONESQUAD-ului care au răspuns la întrebările din chestionar. Sunteți la fel de fini ca blana Săshicii! :))

În al doilea rând, câștigătorul voucherului are numele de familie Pintilescu (atât mi-ai dat seama din adresa de mail) și este rugat să își verifice inbox-ul mailului de pe care a completat chestionarul. Aștept de la el un răspuns ca să îi trimit voucher-ul. :))

Acum că am rezolvat cele două rânduri, hai să vă arăt cum arată infograficul asamblat cu ajutorul răspunsurilor oamenilor mei de bază din comunitate:

Nu pot să zic decât că am o comunitate formată din indivizi care gândesc la fel ca mine. Dacă nu făceam city break-ul ăla nebun de 24 de ore în Paris, cel mai probabil prestam o cină epică printr-un colț nebun de oraș și sfârșeam acasă la un Netflix cinstit. :))

Btw, dacă nu ați văzut nebunia de 24 de ore în Paris, aruncați un ochi pe dânsa, este plasată strategic mai jos:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu