Închide

Ce vrei să cauți?

Am fost la doctor…

La doctorul de “tărtăcuţe” Poenaru.ro şi m-a pus să răspund la treizeci de întrebări de tip grilă. Nu am făcut-o în mod special pentru cei 3500 de euroi pe care îi poţi câştiga în caz că eşti perfect echilibrat (ca o apă de izvor), am făcut asta mai mult din curiozitate (exact.. aia de a omorât pisica). Am auzit de acest test/concurs pe Radio Guerrilla sub forma de publicitate şi sincer să fiu mi-a rămas în minte datorită vocii inconfudabile a tipului de la HBO, singura voce de la promo.

În fine.. ia uite ce mi-a zis doctorul Poenaru (punct ro):

Ai obtinut 52 puncte.

Felicitari ! Punctajul obtinut de tine indica un nivel bun al echilibrului interior.

In cea mai mare parte a timpului faci fata stresului intr-o maniera adecvata, constructiva. Primesti situatiile care apar in viata ta asa cum sunt, cautand sa le valorifici, sa iei ceva din fiecare. Ai multe resurse cu care te poti descurca in contexte dificile – umor, incredere in sine, oameni dragi in apropiere.

In general iti poti exprima supararea in feluri care nu-i agreseaza pe ceilalti si asta e foarte important pentru relatiile tale. Chiar daca esti uneori ironic(a) sau iritat(a), reusesti sa-ti “dozezi” destul de bine intensitatea reactiilor. Se poate spune ca gasesti modalitati pentru a nu lasa tensiunile sa se acumuleze si sa rabufneasca ulterior, din te miri ce.

Ai o stare de liniste, de pace interioara care poate fi inspiratoare. Oamenii se simt bine in apropierea ta, chiar si atunci cand imprejurarile sunt oarecum ag itate. Nu iti faci griji inutile, astepti cu seninatate ceea ce vine inspre tine si asta iti permite sa fii cu totul prezent(a) si disponibila(a) pentru solicitarile situatiei. In acest mod iti poti valorifica intrutotul resursele si iti poti mentine o stare foarte buna de sanatate.

Dispozitia ta e buna in aceasta perioada. Ai un tonus pozitiv, privesti cu bucurie inspre viata ta si primesti ceea ce iti ofera. Se poate spune ca esti optimist(a), insufletit(a) si ca ai energie pentru cele pe care le ai de facut. In cea mai mare parte a timpului ai sentimentul ca viata ta e frumoasa.

Abilitatile tale relationale si de comunicare fac parte din resursele pe care poti miza. Esti o persoana placuta, deschisa si in mare masura capabila sa lase un spatiu si pentru celalalt intr-o relatie. Acceptarea, respectul si toleranta te ajuta mult in diverse situatii sociale si pot fi remarcate si apreciate de ce i din jurul tau.

Revino pe 21 octombrie sa afli cine e castigatorul concursului.”

E cel mai frumos lucru pe care l-am auzit despre mine de la un doctor, mai ales de la unul specializat în “mansarde”, restul doctorilor pe care i-am vizitat îmi propuneau cazare + trei mese pe zi la o doamnă drăguţă numită “Domniţa Bălaşa“… :) 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. Nu am să comentez relevanţa întrebărilor şi notorietatea pe care-o împărtăşeşte rezultatul :P

 2. ha-ha! mi-am facut si eu acum testul…tot 52 de puncte am..poate impartim castigul! =))

 3. Eu am făcut 35 de puncte. :lol:

  L-am făcut în weekend, dar știam că nu sunt prea echilibrată. :D

 4. Ai obtinut 28 puncte.

  Punctajul obtinut de tine indica un nivel al echilibrului care poate fi mult imbunatatit!
  Oaisaaaaa :)) Astept descrierea aia pe mail, sa vad daca mai am vreo sansa :)

 5. #10 Comentariu nou

  buna ,si eu am participat la acest chestionar si interesant rezultat cu cele 42 de puncte pe care le-am obtinut pentru ca este identic cu rezultatul tau de 52 de puncte.nu stiu dar interesant nu-i asa?

Adaugă comentariu