În urmă cu două săptămâni vă ceream să îmi nominalizați un Maverick și vă promiteam că o să-l cinstesc pe unul dintre voi cu o sticlă de Glenfiddich 12 YO. Printre comentariile la respectivul articol s-a strecurat și următoarea nominalizare:

Aș vrea să-l recomand pe Ivo Bobal. Acum câțiva ani a plecat cu pluta (la propriu, nu la figurat) pe râul Mureș. Apoi a plecat cu motorul în Anglia, în proiectul Edge of the World. Astă vară a plecat cu o gașcă întreagă de oameni prin România, în proiectul Călătorește cu mine. Toate chestiile astea le-a documentat fain și turistic. Ivo mi se pare profilul clasic de Maverick – spirit liber, spirit de aventură, are de toate.

M-am uitat la comentariul respectiv minute în șir și nu îmi venea să cred cât de bine se potrivește fratele Ivo pe tiparul Maverick-ului pe care îl caută cei de la Glenfiddich. Acum patru ani, omul s-a urcat pe o plută alături de câțiva prieteni și au navigat de nebuni pe Mureș timp de două săptămâni.

În 2013, Ivo a plecat cu motorul până în Anglia ca să vadă o stâncă, iar eu l-am însoțit până în Nădlac. A mers cu motorul prin toată Europa, iar toată povestea o găsiți aici.

Anul ăsta a călărit motorul prin toată țara în cadrul proiectului pe care l-a pus singur la cale și care a purtat numele de #CălătoreșteCuMine. Și de această dată am fost alături de el și l-am ajutat câteva zile prin Dobrogea. Am condus pe lângă el la căldurica unui SUV, în timp ce el era pe motor, timp de doar câteva zile și la finalul lor eram epuizat de parcă am mers pe jos până în China, iar el a făcut asta timp de 17 zile.

Well… țin să îi foarte mulțumesc lui Dragoș pentru că mi-a deschis ochii și o să plusez cu o sticlă, care va ajunge la fratele Ivo. Pentru că este un Maverick veritabil și pentru că m-a inclus și pe mine puțin în aventurile lui. Respect!

În încheiere, vă mulțumesc tuturor pentru nominalizările pe care mi le-ați lăsat în comentarii la articolul inițial și mai împărtășesc cu voi o dată super-spoturile campaniei și vă invit să aruncați un ochi pe galeria “maverickșilor” români pe care i-a strâns Glenfiddich pe pagina sa de Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=8XmtHQGIXSg

https://www.youtube.com/watch?v=QrvQekVO1gQ

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.