Închide

Ce vrei să cauți?

Cum fentezi coada la bilete (la film)?

Începând de ieri seară, cinefilii înrăiți își vor scoate cuvântul coadă din dicționar. Aste cel puțin când vine vorba despre coada la casa de bilete a cinematografului, la nachos cu brânză mai au de stat și de răbdat. :)

 

Cinemagia.ro a lansat, în parteneriat cu Grand Cinema Digiplex și Vodafone, o aplicație de mobile-ticketing, adică îți descarci, în primă fază, aplicația pe telefonul mobil (aplicație compatibilă cu Android, iOS și, în curând, cu Windows Phone), intri în aplicație, alegi filmul la care vrei să mergi (din programul Grand Cinema Digiplex), alegi locurile, îl cumperi (prețul biletului va intra astfel în factura telefonului, dacă ești client Vodafone) și ai scăpat de toată agitația cozii de bilete.

 

Pe telefon vei primi un QR-Cod pe care îl vei scana chiar la intrarea în cinematograf. Iar în caz că ai ecranul smart-telefonului spart, cum îl am eu, vei avea la dispoziție și un cod pe care îl vei putea introduce manual.

 

Am făcut aseară și câteva poze. Trebuie să menționez faptul că nu aveam trecute locurile și numele filmului pe biletul virtual pentru că fiind un eveniment de lansare, toată acțiunea a fost mai lejeră.

 

[nggallery id=69]

 

Chiar sunt foarte curios câtă lume va folosi această aplicație și dacă sistemul de m-ticketing se va extinde și la alte cinematografe.

 

Aplicația Cinemagia poate fi găsită AICI.

 

Apropo, filmul cu care mi-am clătit ochii aseară a fost TED.

 

 

(Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici!)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Super, nemaipomenit, unde e link-ul de download?! :D

Adaugă comentariu