Închide

Ce vrei să cauți?

Aseara la tembelizor….

M-am uitat aseara la “Sinteza Zilei”, la “mogulescu” tv, invitati erau: Mircea Badea, Mircea Radu si… “Pic si Poc” (Buzdugan si Morar).

A fost o emisiune diferita, au tratat vesnica tema “barbati vs femei”, ocazie cu care au facut uz de Youtube.com.

Ce nu mi-a placut.. au ascultat doua  “farse” de-ale lu’ Buzdugan, care erau niste facaturi (“ordinare”..lipseau “multi pixeli” :)), si toti se prefaceau uimiti de prostia inregistrata, probabil intr-un studiou. Chiar am schimbat postu’, cat a fost difuzata inregistrarea.

Ce mi-a placut… A facut nenea Badea un misto de toata frumusetea de “modestul care vrea sa para” Morar. Se citea “impotenta” (ca sa citez din Badea) pe fatza Moraristului.

In concluzie.. a meritat dupa mult timp.. ca seara sa nu ma uit pe HBO sau la un film pe PC.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    salut mariciule! se pare ca cei 4 “fantastici” in frunte cu moderatoru’ care nu imi vine numele lui in minte acum vor sa para cei mai jmekeri, cei mai macho si cei mai in masura sa judece pe toti. dupa parerea mea la femei nu prea se pricep niciunu :P nici macar mircea radu pentru ca el mereu a fost inconjurat doar de femei de la tara cautandu-si iubirea pierduta pe un picior de plai.. :D iar ceilalti sunt numai infumurati si regii dreptatii. cel putin pe morar nu stiu cum a ajuns in televiziune ca e cam praf omu’, nu m-am mirat cand il cautau baietii sa il bata! in concluzie, emisiunea au facut-o numai de pe net prin poze si clipuri si uite asa s-a umplut programul pe tembelizor!

Adaugă comentariu