După un tur de forță București – Vama Veche – Krapets (Bulgaria) – Bran – București în doar cinci zile, joi o să ajung în Constanța, la Neversea.

Festivalul respectiv este la cea de-a doua ediție, dar pentru mine va fi prima experiență cu el, așa că tot ce știu despre el este ce am văzut pe interneți anul trecut.  Mai știu și că e rudă de gradul I cu Untold, deci organizarea va fi țiplă.

Line-up-ul e bine de tot, probabil ați văzut afișele peste tot pe ziduri. Vremea pare a fi indecisă (Weather-ul de pe telefon zice că joi plouă, vineri și sâmbătă e soare, iar duminică se pune de-o furtună), eu sper să se răzgândească și să dea soare d-ăla bun ca-n visele Romicăi Jurcă.

În rest, mă aștept ca fauna să fie extrem de pestriță și diferită de cea de la Untold. Cred că va fi o combinație de LOFT cu Mega-Discoteca-Tineretului, peste care vor fi presărate oleacă de Expirat și Amphora. Va fi fun. Pe lângă asta mă mai aștept și la super-aglomerație, îmi iau răbdarea aia bună la mine pentru asta.

Altfel, băutura oficială va fi ca de obicei Cuba Libre, comanda de la SKNR IND. a fost livrată, la fel și aia de pe ASOS, deci eu cu Ioneasca o să fim două fashioniste. :)

Dacă veniți și voi, ne vedem pe zonă! Stăm la o bârfă și-o Cuba Libre, dacă mă trageți de mânecă și aveți peste 18 ani. Hehe! Pwp!

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.