Închide

Ce vrei să cauți?

Marele avantaj al cutiei de viteze manuale

Am văzut, ieri seară, pe Facebook că o prietenă a postat poza de mai jos și-o inimioară în descriere, moment în care m-a lovit revelația (zdraaang!!!): cutia de viteze manuală este cea mai bună scuză cu putință pentru un bărbat alergic la drăgălășenii să scape de ținutul de mână cu prietena cât este la volan. Cum îl prinde duduia de mână, jap, se face că schimbă viteza! Curat, fără miorlăieli și mârâituri. Rock ‘n’ roll și drumuri fără gropi!

Apropo, dacă tot am ajuns la subiectul ăsta cu ținutul de mână la volan, voi la ce credeți că se gândesc femeile în momentul ăla de liniște? În “destuldemult%” dintre cazuri la “Nu e tocmai ce visam în liceu, dar e material bun de soț, salariu decent, curățel – își schimbă șosetele și chiloții zilnic, se înțelege bine cu prietenii/soții plictisitori ai prietenelor mele. Îi trântesc un copil, ne căsătorim, ne luăm o casă la marginea orașului și poate o să reușesc să închei relația cu șeful meu, asta dacă nu își lasă nevasta pentru mine, cum mi-a promis de atâta timp, și fugim în India. Mamă, ce tare ar fi! Ce fețe ar face prietenele mele când vor vedea check in-urile…. Eat that, bitcheeeees!”.

La ce se gândește el? “Să-mi bag picioarele! Și i-am zis lu’ nea Fane, când mi-a făcut revizia, că îmi troncăne ceva pe stânga-față!”.

Acestea fiind spuse… Cutie manuală, flăcăi! Cutie manuală!

avantajul cutiei de viteze manualasursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. Clipul ala cu blonda care face sex oral la schimbator, in loc de iubit, il stii?? Din cauza asta s-a inventat cutia automata.

 2. tare stau si ma minunez cum a facut tipa poza. pentru o poza, am impresia ca devin contorsioniste.

 3. #3 Comentariu nou

  @alina, ingineri invidioși!

 4. #4 Comentariu nou

  @mihnea, umblă toate cu băț d’ăla de GoPro după ele. :)

 5. @Marian Ionescu: da, nu m-am gandit. oricum, in cel mai rau caz ar putea fi vorba despre menage a trois.

 6. In cel mai bun caz e menage a trois!!

 7. @alina: hm, nu scrie nimic despre asta in profilul tau facebook.

 8. Alea din Dacie ce-or gandi?

 9. Pai stai, daca ai cutie manuala, o mana o tii pe schimbator, una pe volan si paharul cu whisky unde ramane?

 10. #11 Comentariu nou

  @iColac, “sper să nu rămânem iar în pană, eu nu mai împing mașina ca data trecută!”

 11. #12 Comentariu nou

  @Catalin, în suportul de pahar, domnule! :D

 12. @Mihnea, sunt discreta :)

  Adevarul e ca nu e de vina nici masina, nici schimbatorul, ci femeia. Este o situatie cand incurca foarte tare schimbatorul, si dupa aia, ne luati voi de mana de mama focului :D!

 13. #14 Comentariu nou

  Mana aia din poza e aproape la p***a, nu pe schimbator. Eu stiu din experienta…

 14. #15 Comentariu nou

  Teoria ta e valabila din pacate. Stii de ce ? Ca 99 % dintre “relatii” sunt simple iluzii, cuplari patetice si jalnice. Daca ar exista sentimente cu adevarat in tara asta, nu ar mai fi valabila, fiindca ar fi o placere sa te tii de mana cu respectiva pe schimbator… Si nu, nu ma refer la placere sexuala…

  Dar asa, vazand ce depravare exista…imi vine sa le dau un sut in gura celor care mai au nesimtirea sa spuna ca mai exista altceva in afara de interes…

Adaugă comentariu