Întotdeauna m-am considerat un aprig luptător al protecției imaginii Bucureștiului și chiar și a bucureștenilor. În orice discuție săream până în lustra cu becuri ecologice, dacă trebuia, pentru a scoate petele verbale ale cârcotașilor de pe cămașa gri a orașului meu iubit.

 

Am văzut ieri la Feeder că urmează să lanseze un proiect pe nume “București Optimist”. Am scrollat puțin site-ul încă nelansat și am dat peste niște poze superbe.

 

Cât de curând vom găsi acolo și o colectie de articole despre tot ce e frumos si pozitiv in Bucuresti. Locuri, persoane, cladiri, parcuri, restaurante, magazine, street art, diverse proiecte urbane etc.”


Proiectul are și pagină de facebook și cont de twitter. Cel mai probabil, se va pricopsi și cu un cont de Pinterest în viitorul apropiat.

 

Nu pot decât să îi urez spor la treabă! :)

 

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu pot sa nu observ zapada jegoasa…

  2. Îmi place mult proiectul însă nu și denumirea. “Otimist” în contextul dat, îmi sună a cineva care se chinuie să găsească acul în carul cu rahat și nu sunt foarte de acord cu view-ul ăsta. Îl puteau numi “Bucurestiul Frumos” sau altceva…

    • #3

      sunt de acord cu tine, dar proiectul îi vizează și pe cei care văd în București doar un mare car cu rahat (cred) :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.