Închide

Ce vrei să cauți?

Cafeaua de sâmbătă dimineața

Nu cred că v-am mai zis asta până acum, dar eu nu beau cafea și nici nu fumez. Și asta nu pentru că aș fi vreun tip obsedat de sănătatea lui. Pur și simplu nu îmi place să put a fum de țigară și nici nu prea mă omor după amarul cafelei.

 

Singurele dăți când am băut ceva pe bază de bob de cafea (cred eu) au fost când m-am mai prostit cu câte un cappucino, așadar nu prea le am cu tainele cafelei și, cu atât mai mult, cu talentul de a face artă dintr-o cană de cafea.

 

Totuși, în dimineața sâmbetei ce tocmai a trecut, am acceptat invitația Ancăi Duma de a lua parte la o întâlnire bloggericească la Hobby Caffe & Shop, unde  un barman cu acte-n regulă, pe nume Cristi, ne-a explicat care-i treaba cu cafeaua, cu ce se bea ea și cum poți băga într-o ceșcuță specifică: dragoni, indieni etc. Chiar m-am jucat și eu cu o ceașcă, iar rezultatul a fost unul ciudat.. dar apreciat (:D).

 

Ce mi s-a părut extrem de interesant și demn de menționat a fost locul unde s-a desfășurat toată treaba: Hobby Caffe & Shop este un loc pentru oamenii pasionații de mașinuțe, bărcuțe, avioane, elicoptere radio-comadate (şi nu numai). În incinta cafenelei chiar există și un shop, de unde oamenii cu acest hobby își pot cumpăra hrană pentru pasiune.

 

La evenimentul cu pricina au mai participat şi or să se dea cu părerea (asta dacă nu s-au dat deja): Oana Brătilă, Claudia Tocilă, Andreea Burlacu, Laurenţiu Buică, Bogdan Dăscălescu, Lucian Marin, Elena Cîrîc, Edvigia, Matilda şi Cristian Şuţu (de la care am şterpelit poza de mai sus).

 


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Trebuia sa pui poza cu cafeaua ta :P =))

  2. Cred că aproape orice produs, dacă știi cum să îl servești, convingi ușor pe cineva. :D

Adaugă comentariu