Închide

Ce vrei să cauți?

Ivo added you to the group “#Calatorestecumine”

Voiam să scriu articolul ăsta mâine, când Ivo și gașca “Călătorește cu mine” urmau să tureze motoarele și să plece în unul dintre cele mai frumoase și îndrăznețe proiecte offline din online-ul românesc, dar am primit de dimineață un telefon care m-a luat din postura de privitor și m-a pus în scaunul de șofer al uneia dintre mașinile implicate în proiect.

Povestea “Călătorește cu mine” sună cam așa: echipa formată din patru motoare și două mașini își află în fiecare dimineață destinația în baza comentariilor voastre, adică alegem destinația care se regăsește în cele mai multe comentarii lăsate la postările noastre care conțin hashtag-ul #Calatorestecumine. Singurele reguli sunt:

1. Destinația să fie în România, la maxim 300 de kilometri față de locul în care ne aflăm.

2. Niciodată nu ne întoarcem în zona din care am plecat. Deci dacă ne trimiteți la Brașov, nu ne întoarcem neam la București. :)

Din toată povestea care se va întinde pe durata a 17 zile, Ivo va strânge tot materialul video și va face un film documentar pe care îl va înscrie pe la diferite festivaluri de film, iar bravii comentatori care ne vor direcționa vor fi omeniți cu diferite premii pe care le vom anunța.

Așadar, mâine dimineață echipa #Calatorestecumine își va face o poză de grup, o va posta pe rețelele sociale și va pleca din București în direcția pe care o veți decide voi în comentarii. Stați cu ochii pe hashtag, fraților (Facebook, Twitter, Instagram)! :)

calatoreste-cu-mine

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Mariciu, eu is pe langa Bistrita la Cabana Sculptor. Tare m-as bucura daca ajungeti pe aci sa stam la o bere! :)

    P.S: oferta valabila pana pe data de 16… :D

Adaugă comentariu