Închide

Ce vrei să cauți?

Can – cam de tot rahatul…

În trecere pe lângă o tarabă de ziare ochii mi-au fost controlaţi de subconştient şi aţintiţi spre prima pagină a tabloidelor probabil pentru a vedea o ţâţă sau o bârfă incredibilă.

Când colo BOOM!

“Pacha Man şi Sişu au poştit un joint sub clar de lună”

Prima reacţie a fost: “Ia uite frate aici publicitate gratuită”. Am ajuns acasă şi m-am uitat pe tot materialul, inclusiv pe filmuleţ (AICI) şi ŞOC.. e cea mai regizată filmare paparazzi după moartea prinţesei Diana.

Adică îi filmează din două unghiuri în timp ce stăteau pe bancă, lipseau luminile şi prostia aia neagră cu care se face ACTION-CUT. După care fotograful le-a recomandat să meargă într-un loc puţin mai luminos pentru o poză bună de prima pagină…

JENIBIL!

Se pare că urmează sigur o colaborare Pacha Man (HaHaHa Production) cu Sişu (Jilava Production) ;)

P.S. Tot respectul băieţilor de la montaj care au pus melodiile pe fundal, mergea totuşi şi ceva străin. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. PEnibil 8O

  2. Nu stiu din care randuri ale societatii angajeaza oameni astia de la CANCAN, Click si alte tabloide penibile…pentru ca cei care fac materiale de genul, cu siguranta nu sunt jurnalisti adevarati! :)

  3. Astia pun pe prima pagina stiri gen:Banica a vorbit la mobil in timp ce conducea,Blonda lui Bote si a cumparat hartie igienica…etc Daca e ziar de scandal pai scandal sa fie nu altceva.

Adaugă comentariu