Știu că de la un Internet depărtare se vede foarte frumos să ai în viața ta un câine precum Sasha. Are o energie care exploatată corespunzător ar înlocui cu succes un reactor funcțional de la Cernavodă, este atât de pufoasă încât pur și simplu nu te poți abține să pui mâna pe ea și, mai presus de toate, generează un engagement în social media de te duce cu gândul la faptul că “marketată” corect ar putea avea un ROI decent spre corect.

Acum, ce nu vede multă lume este chinul teribil prin care trec eu în calitate de individ aflat la celălalt capăt al lesei. Chin care a tăbărât pe mine astăzi imediat cum am aflat dintr-un mail al celor de la Royal Canin care mă anunțau că astăzi este Ziua Internațională a Câinelui și că se apropie a patra ediție Dog Fest.

Mailul respectiv m-a responsabilizat să pun pe interneți o poză cu pufoșenia din dotare. Am căutat-o prin firmă și găsit-o într-un colț de balcon. Am pus camera iPhone-ului la treabă și am umplut Camera Roll-ul cu câteva poze.

Ei bine, aici a intervenit chinul. Alege o poză mișto cu ea când în toate pozele (în care nu-i în mișcare) este cel puțin superbă. Cred că am stat cel puțin 10 minute să mă hotărăsc ce poză să folosesc. Asta după ce mi-am pus colegii să voteze și am apelat până și la Curtea Supremă Ionesciană cunoscută în mediul online și sub numele de “Ioneasca”.

Într-un final a câștigat poza asta, dar uitați-vă și voi la restul pozelor ca să-mi înțelegeți chinul:

IamSasha-1

IamSasha-2

IamSasha-3

Exact. Ia și alege o poză în care-i Sasha superbă, Mariene, când ea e în toate superbă! ÎMI ÎNȚELEGEȚI PROBLEMA?!? :)

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. A 3 a poza pare a fi cea mai reusita dupa parerea mea. :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.