Închide

Ce vrei să cauți?

Când înoți împotriva curentului și iei o pauză

La cum arăta lista cu lucruri de făcut în weekend-ul ăsta, mă așteptam ca astă seară să pic lat ca un MIG al Forțelor Aeriene Române.

 

Pe scurt, aveam de mers la Noptea Devoratorilor de Publicitate, Street Delivery, Ursus Evolution, de jucat la Cupa Agențiilor, de lucrat de disertație și de susținut Naționala de rugby la IRB Nations Cup, din Tribuna 2.0.

 

Ce am făcut eu?

 

Sâmbătă, la prima oră a dimineții, eram pe A2, cu soarele în ochi și cu valurile nervoase dintre Eforie Nord și Eforie Sud în minte. Am plutit în ele ca o algă dintre acelea care disperă turiștii an de an. M-am odihnit, lucru pe care nu l-am mai făcut de mult timp, cu toate că am mai avut destule zile de lenevit în program.

 

Probabil o să par un iresponsabil și jumărate, dar din când în când e bine să mai faci și d’astea.

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Se mai intampla, Mariciu! Si eu imi programez tot felul de lucruri si ajung sa fac ceva mai putine. Uneori nu ne tin bateriile ca sa le facem pe toate!:)

 2. Adica ai petrecut week-end-ul ca un bucurestean autentic!

  • #4 Comentariu nou

   @Probiu, autentic în puturoșenia lui! :D

  • N-am sa inteleg niciodata bucuria asta ciudata a bucurestenilor de a pleca la mare la sfarsit de saptamana! Trafic 8 ore, plaja 6, somn 4, bautura 6…

  • #6 Comentariu nou

   :)) eu am o strategie mai bună. Atât de bună încât am făcut două ore și un sfert la dus, doua ore și un sfert la întors. :D

Adaugă comentariu