Închide

Ce vrei să cauți?

Când metroul iese la lumină

Dacă Eminescufiind băiet păduri cutreiera“, eufiind băiet cu metroul prin tuneluri cutreieram“.


De fiecare dată când mergeam cu metroul mă simţeam ca şi cum mă dau în maşinuţele din Orăşelul Copiilor, eram atât de extaziat încât mă uitam pe geam, poate-poate văd un tunel, o locomotivă utilitară-ceva.

 

Nu o să uit niciodată când am luat metroul în direcţia greşită de la Piaţa Sudului (asta pentru că la vârsta de zece ani eram mult mai zăpăcit ca acum) şi m-am trezit că văd lumina soarelui, din metrou, în apropierea staţiei “Depoul IMGB”/ Berceni.

 

Trebuie să recunosc că în momentul ăla m-am panicat serios, asta pentru că pe lângă faptul că metroul “nu mai era la locul lui”, în tunel, mi-am dat seama că eram singur în vagonul metroului. :)

 

Zilele trecute am avut un drum în zonă şi am filmat cu telefonul partea în care modernul metrou bucureştean ia o gură sănătoasă de aer de suprafaţă.

 

Enjoy:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Daa eu nu am avut ocazia inca..Ii povesteam unei colege, impresionata fiind de metroul parizian care iese des la suprafata, nu concepeam asa ceva, iar ea relaxata mi-a spus ca si la noi e posibil la Piata Sudului:))

  Trebuie neaparat vazut, si cum avem nevoie mare de o extindere a numarului de linii de metrou, ar fi frumos sa continue cu ideea asta:)

  • #2 Comentariu nou

   @Raluca, :)) Nu ştiu cât de bună ar fi ideea cu metroul la suprafaţă în Rahova sau Bucureştii-Noi, asta pentru că dau puradeii cu pietre în el :)) Oricum, sunt convins că se vor găsi şoferi care să meargă pe linia de … metrou :))

 2. #3 Comentariu nou

  Auzisem și eu de asta, și chiar eram curios să văd :D

 3. :D Da frumos, ti-am spus ca bunicul, cu echipa lui,a facut multe statii de Metrou din Bucuresti ?:P

 4. #7 Comentariu nou

  Cel mai tare mi se pare momentul in care intra sub pamant. Dispare asa…. ma fascineaza de fiecare data cand trec pe acolo

 5. #9 Comentariu nou

  Bravo, chiar vroiam sa zic si eu asta cand am venit la voi in Berceni. Sincer nu mai fusesem niciodata in zona aia IMGB si nu stiam cum e. Asa surprins eram cand am vazut ca e o bucata marisoara de lumina :D

 6. #11 Comentariu nou

  tre’ sa ma dau si io cu metrou` daca tot ajunsei p’acilea :))

Adaugă comentariu