Închide

Ce vrei să cauți?

Care-i faza cu inflația? (o explicație pe scurt)

Johnny Harris este de câțiva ani youtuberul meu preferat. Tipul face niște clipuri extraordinar de bine documentate. Îl urmăresc de când făcea Vox Borders, unde făcea o treabă excelentă, dar de când s-a apucat de treabă “pe persoană fizică”, cum ar zice un clasic, tipul este pur și simplu bestial. Vă foarte recomand să vă abonați la canalul lui de Youtube și să îi luați clipurile la mână. O să îmi dați dreptate.

Clipul de astăzi este despre inflație. L-a făcut pe foarte-foarte scurt, fix cât să te atragă să îl vezi și să îți ofere o imagine de ansamblu asupra fenomenului despre care toată lumea vorbește în ultima perioadă și care i-a făcut în anii ’90 pe toți românii atât de milionari, încât și după 15 ani de la denominarea leului, eu încă vorbesc cu milioane, în loc de sute. În fine, aruncați un ochi pe clipul de mai jos. Și abonați-vă la monșer Harris. E top gagiul!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. E bine sa stim ce e si e si mai bine sa invatam cum sa ne confruntam cu astfel de situatii. Banii la saltea nu sunt cea mai buna optiune!!

  2. Inflatia este modul in care se poate salva economia in momentele grele, cresterea continua a economiei fara baze solide nu inseamna nimic.

Adaugă comentariu