Închide

Ce vrei să cauți?

Ce piese mai fac românii

De când s-au prins artiștii români că publicul preferă să își facă playlist-uri pe YouTube, în loc să mai downloadeze piesele și să le asculte în Winamp, nu trece zi să nu își lanseze careva o piesă. Mulți artiști mai fac chiar și câte un teaser sau un promo, ca să dea cu preludiul în public.

.

Acu’, dacă tot îmi trec prin mouse piesele respective, am zis să fac câte un articol pe blog ori de câte ori consider că am câteva piese care merită share-uite cu voi.

.

Așadar, am pregătit pentru voi 911 – Cum se face (911 fiind o trupă formată din Karie și un anume “Domnul Udo”):

.

.

Sună bine, e de scandal așa. Duduia din clip este gagica lui Karie și arată bine de la umeri până la ochi. :))

.

Piesa nr. 2 pe care o recomand este Speak feat. Brighi & Cabron – Pradă de război:

.

.

Face parte din pachetul de trei piese lansat cu ocazia Valentines Day de HaHaHa Production. Sună cel mai bine (în special pe refren) dintre toate cele trei piese, Fantezii fiind o cocălăreală (cu excepția refrenului, unde Alex Velea își arată calitățile muzicale) în care cei doi cântăreți se dau mari armăsari și, bonus, Cabron recunoaște că sportul să preferat este “aruncatul cu privirea”,  iar “Nu deranjați” a lui Smiley fiind o piesă cu niște versuri făcute, probabil, în pauza de masă și promovată pentru că oamenii cu urechi din jurul creierului de la HaHaHa nu au curajul să îi zică “bă, e proastă piesa”, atunci când chiar este.

.

Dacă tot suntem la capitolul #praf, trebuie să comentez piesa Deliei, Doi în unu, piesă care, pe lângă faptul că are un titlu gay, îmi bate cuie în timpan cu vocea lui Bendeac, care dă impresia că este un liceean sensibil argresat de doi preoți catolici. Altfel, dacă îl scoți pe Bendeac din cadru, piesa chiar are o șansă, asta pentru că, după mult timp, Delia cântă o piesă care are sens, cât de cât. Wuella Wuella “gen”.

.

În rest, văd că lumea laudă pentru originalitate videoclipul celor de la Praf În Ochi, chiar am văzut în urmă cu câteva săptămâni un clip asemănător, dar nu am reușit să îl regăsesc în arhiva tweet-urilor (deh.. ciripesc mult). Totuși, am să vă dau exemplul ăsta de video puzzle ca să nu rămâneți cu senzația că ăștia de la Praf În Ochi au reinventat roata în materie de videoclipuri.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu