Închide

Ce vrei să cauți?

Cei mai buni mici din București se găsesc, de 1 mai, în Colentina

Fumul gros în care se îneca biata Colentina, aseară, prevestea Apocalipsa mayașă. Dacă nu eram de-al locului aș fi jurat că în zonă este cea mai mare fabrică de cărnuri din Europa de Est iar un incendiu devastator îi bătea la ușile frigiderelor.

 

Râuri de oameni de diverse culori și etnii se revărsau spre Parcul Plumbuita precum se revarsă apele din canalele înfundate ale aceleiași zone în condiții de ploaie violentă. Clasica ambulanță în misiune ieșea din parc, cel mai probabil, având la bord un cetățean respectabil căzut victimă  a îmbrâncelilor cetățenești.

 

Era obișnuitul 1 mai de dinaintea alegerilor la primăria de sector. Primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, dornic de a-și solidifica poziția, până la impietrire sub forma unei statui, a încins grătarele cu mititei, scena cu vedete și atmosfera cu artificii chinezești. Iar bucureșteanul de sector 2, dornic de spectacol și mâncare gratis, s-a conformat și a umplut la capacitate maximă parcul cu pricina.

 

De la nivelul asfaltului de pe Șoseaua Colentina, nu se vedea nimic de fumul gros, nu se putea respira nimic în afară de mirosul de carne de pe grătar și nu se putea avansa deloc de râurile bucureștenilor de sector 2.

 

E clar, cei mai buni mici din București sunt cei din Parcul Plumbuita. Asta pentru că sunt bine condimentați electoral, se servesc în preajma unui spectacol de zgomot și de artificii confiscate iar cea mai importantă calitate a lor este că sunt gratis.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Haha, ataaattt!!! :))) Eu m-am speriat cand am vazut atata lumeeeee!

Adaugă comentariu