Închide

Ce vrei să cauți?

Câteva clarificări privind restaurantele pe care le vizităm în vlog

Astăzi am primit un comentariu la vlogul în care vorbeam despre mititeii de la City Grill cum că am făcut asta de abia acum pentru că am fost plătit să fac asta. Nu știu dacă omul a comentat așa ca să facă o glumă sau pentru că el chiar crede asta, dar am zis totuși să clarific câteva aspecte, în ideea în care mai mulți oameni ar împărtăși părerea că eu ignor anumite restaurante și ajung în ele doar dacă mă plătește cineva să fac asta.

Cei care îmi urmăresc constant vlogul știu asta deja, pentru că am mai zis-o: în mai mult de 90% dintre restaurantele în care dăm check in, îl dăm pe banii noștri. În restul cazurilor, suntem invitați fie de patroni, fie de oamenii lor de PR și de fiecare dată ne rezervăm dreptul de a spune dacă ne-a plăcut sau nu. Recenziile pe care le facem restaurantelor în vlog sunt total subiective și influențate doar de papilele noastre gustative, nicio sumă de bani nu le-ar putea altera. La fel și alegerea restaurantelor respective. Dacă descoperim un local anume și ne place, cu siguranță îl vom recomanda mai departe celor care ne urmăresc, indiferent dacă am fost acolo pe banii noștri sau nu.

Interesul nostru este ca oamenii care ne urmăresc și merg pe urmele noastre în restaurantele, barurile sau locurile pe care le recomandăm să aibă parte de experiențe cât mai bune, ca să ne urmărească în continuare și să ne creadă pe cuvânt ori de câte ori recomandăm ceva. Muncim de prea mult la vlogul ăsta și la câștigarea încrederii oamenilor ca să aruncăm totul pe geam pentru o sumă de bani.

Cum am zis și în descrierea clipului, eu am mai mâncat mititeii de la City Grill în urmă vreo doi ani, când nu aveam vlog, și chiar i-am semi-recomandat printr-o poză pe Facebook. Asta pentru că mereu am fost genul de individ dornic să dea un share cinstit chestiilor delicioase care-i fac viața mai frumoasă.

Așa că dacă mai aveți dileme cum că nu suntem sinceri cu voi și că facem chestii doar scoși din casă cu forța banilor, faceți ceva cu ele și dați-le pierdute.

Apropo, mi-ar plăcea să îmi scrieți în comentarii dacă ați experimentat până acum un restaurant recomandat de Clanul Ionescian și dacă v-a plăcut sau v-a dezamăgit. :)

Am pus totuși poza de acum doi ani, în caz că nu ați dat click pe link-ul de mai sus.

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu are prea mare legatura si nici nu e un brand pe care sa-l fi vazut la tine. Dar de vreun sfert de ora caut locul perfect in care sa las un link cu niste anvelope care au fost facute pentru tine :))) https://www.emag.ro/vans-tenisi-multicolori-authentic-v4mljpg/fd/311059/

 2. O curiozitate: City Grill e aceeasi firma ca la Caru cu Bere si Hanu Berarilor. E vreo diferenta la mancare? Caci la Caru Cu bere micii sunt EXTREM de prosti! INFECTI ! Aia din OBOR sunt zece clase peste!!!

  Intreb serios, caci la CITY grill n-am mai fost de ani, iar ultima oara cand am fost, am fost intr-un mall (baneasa parca).

  • #4 Comentariu nou

   Da, dar e o diferență ENORMĂ între micii de la Caru cu Bere și City Grill. Încearcă platoul ăla cu câte doi din fiecare (Lehliu, Obor etc.) :D Aștept o părere!

  • Ce platou cu cate 2 din fiecare, Lehliu, Obor? Stai ca ma bagasi in ceata :-o

 3. #6 Comentariu nou

  Da. Am fost la Pasterra, Pâine și vin, Ciorbărie și Toans. Nu sunt fan burgeri așa că am evitat locațiile de genul.

  • #7 Comentariu nou

   Magic! Doar ce am citit Pasterra și mi s-a făcut poftă de pastele alea bestiale! :))

 4. #8 Comentariu nou

  Fost-am pe la Ciorbărie, La Finca by Alioli și Pasterra. Până acum a fost RAI! Iar alte câteva locații stau notate, cât să le trec pragul mai repede. #revenimcudetalii :))

 5. Da,da,da! Eu sunt din apropierea Targovistei si acum vreo 2 saptamani parca am ajuns in Bucuresti pentru 2 nopti. Asa ca mi-am permis sa ma rasfat putin.Cum iti spuneam intr-un comentariu acum ceva timp am cautat localurile care mi-au ramas in minte atunci cand ai povestit despre ele si la doua din ele am vrut sa ajung. Este vorba de “La mahala” si seara putin pe la …Shoterie :)))) !

Adaugă comentariu