Închide

Ce vrei să cauți?

Un gând și-un clip mișto despre Barack Obama

Am mai zis-o de câteva ori, sunt două variante mari și late cu Obama: fie este un actor impecabil, fie este un om extraordinar. Energia și puterea de inspirație pe care le are, nu le-am mai văzut la vreun lider al timpurilor noastre.

Mi-ar plăcea să avem și noi într-o Românie viitoare un astfel de om la Cotroceni. Un om la care să fie nevoie să te uiți doar cinci minute vorbind, să realizezi că “bă, eu trebuie să mă apuc de treabă, trebuie să fac lucrurile să meargă în jurul meu!”.

Știu că visez cu ochii deschiși, uitându-mă peste gardul altei țări, noi având tăricenii, doreii și iohannișii noștri, dar când ești scufundat în beznă, te agăți de orice strop de lumină.

Nu am nici cea mai vagă idee cum va arăta America cu Trump președinte, sper doar să nu ne afecteze și pe noi românii din exterior mai rău decât suntem afectați deja de problemele interne.

Până una alta, aruncați un ochi pe clipul ăsta în care mai mulți oameni, vedete sau mai puțin vedete, vorbesc despre cele mai inspiraționalo-memorabile momente pe care le-au avut datorită lui Barack Obama.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu