Închide

Ce vrei să cauți?

Ce urmează la Antena Group după codul de conduită vestimentară

Poate ați auzit, poate nu: toți angajații Antena Group au primit un cod de conduită vestimentară pe care trebuie să îl pună în aplicare cu dăruirea cu care turna informatorul “Felix” la întreprinderea de băieți blonzi cu ochi albaștri.

În codul cu pricina, doamnele sunt informate că “sunt acceptati doar pantalonii lungi sau ¾ (model office) si se vor evita extremele (pantaloni excesiv de mulati, transparenti, ostentativi sau provocatori)”, iar domnilor le este recomandată “o tunsoare ingrijita si curata” dar și să aibă  “o atentie sporita la barbierit”. De asemenea, “nu sunt acceptati bocancii (in afara sezonului de iarna)”. Cu alte cuvinte, domnițele nu vor mai putea să își etaleze bucișoarele, iar domnii rockeri din cadrul companiei vor trebui să scape de plete, barbă și bocanci. Dacă nu le convine, pot oricând să plece la ProTV. Oh… Wait! ProTV nu prea mai există.

Revenind la posibilii pași următori pe care îi va face Antena Group în disciplinarea și uniformizarea colectivului, pentru a duce compania pe culmile socialismului imperialismului:

1. O dată pe lună, toți angajații vor fi duși pe Național Arena, unde vor organiza manifestații și vor crea puzzle-uri gigant cu chipurile membrilor familiei Voiculescu.

2. În locul bonurilor de masă, compania le va oferi angajaților în fiecare zi rația de jumătate de pâine și câteva felii de salam de soia.

3. Mașinile companiei vor funcționa pe sistemul: o săptămână cele cu număr par, o săptămână cele cu număr impar.

4.  Toate calculatoarele companiei vor avea ca wallpaper o poză cu familia Voiculescu.

5. Toate caloriferele vor fi scoase.

6. Angajații vor avea interdicție de a părăsi țara.

7. Petrecerile de Crăciun ale companiei vor începe cu un discurs al domnului Voiculescu, înregistrat de la Poarta Albă.

8. Angajații care nu se vor supune regulilor vor fi trimiși să sape la tunelul de evadare de la Poarta Albă.

intact-media-group

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Care mai e situația varanului?

  2. #2 Comentariu nou

    Chiar nu inteleg ce are de a face cu comunismul? nici macar cu democratia nu are legatura, in alte state observam cumva la marile companii ca sunt reprezentati intr-o tinuta de 2 lei? mai ales daca apari la tv, trebuie sa reprezinti postul respectiv, doar cu ei ai contract, iti place sa te imbraci ca un hippie, hipster treaba ta, fa-te maturator, dar si aia o sa te oblige sa pui peste ceva reflectorizant.

Adaugă comentariu