Hal de ascultători Radio Zu:

[vodpod id=Video.3516596&w=425&h=350&fv=]

sau

http://www.youtube.com/watch?v=a3nOQbPhVCw

Update: Când am început să scriu această postare, era altă înregistrare mai nouă dar între timp cel care a postat-o pe net.. s-a răzgândit şi i-a dat “delete” :)

Nici eu nu am rezistat să ascult mai mult de 30 de secunde.. :)

Nu ştiu de ce mai mă miră ce hal de oameni ascultă Zu din moment ce acest radio a fost creat special pentru ei.

Când a apărut acest radio am încercat să îl ascult o zi, mi-au trebuit aproximativ patru ore să îmi dau seama că este un radio de mâna a enşpea concentrat în jurul lui Buzdugan şi Morar şi a farselor copiate din alte ţări şi reproduse într-un studio al grupului Intact.

Au avut “tupeul” să facă o aşa-zisă farsă lui Dan Voiculescu, care SURPRIZĂ… nu doar că nu le-a ieşit pentru că patronul e “deştept”, nu doar securist ci şi a fost evidenţiată integritatea de care dă dovadă D. Voiculescu.. (JENANT). O poţi asculta AICI dacă vrei să vezi cu urechile cum arată penibilul dus la extrem. Ah.. am uitat să precizez că D. Voiculescu şi-a postat-o pe blog pe prima pagină.. (JENANT x2)

Revin, nu ştiu câţi dintre voi ştiţi de unde vine numele acestui radio. Am aflat acu’ câteva luni la o bere cu un amic şi am căutat pe net pentru confirmare, nu că nu aş încredere în unul dintre cei mai buni tovarăşi de şpriţ. Confirmarea mi-a venit de la Şerban Huidu, care a scris pe blogul său povestea Zu-ului.

Aţi auzit de Z100-New York?

Este un radio din New York, evident, care are un matinal “Morning Zoo” (sună cunoscut?). Tipii de la Morning Zoo sunt cunoscuţi datorită farselor telefonice pe care le fac şi umorului de bună calitate pe care îl au. (aici apar primele diferenţe, se pare :D )

Până şi concursurile sunt identice:

Uite AICI site-ul Z100, pentru mai multe asemănări, că pe mine m-a scârbit destul.

AICI găseşti şi articolul lui Şerban Huidu, merită citit.


13 comentarii Adaugă comentariu

 1. eu am renuntat de foarte mult timp sa ascult asa ceva. il ascultam pe badea la inceput, inainte sa cada in balega de tot. e adevarat, ca are multi adepti, dar sa nu uitam ca si manelele au.

 2. #4

  eu sunt mai demodata, ascult magic fm :D si-mi place de hrubaru, e chiar ok cat despre zu……… nu ai ce face, daca le merge, le merge. eu nu-i ascultam nici cand erau la radio 21! sunt de mahala!

 3. #6

  pana mea..la marian in masina pe toate cele 6 butoane predefinite de la radio e numai “radio itsy-bitsy”….si tovarasul de bere eram chiar eu…nerecunoscatorule… :-)

 4. #8

  Da si tu un search pe internet. E plin de “pay your Bills” crezi ca aia de la Z100 au inventat roata? Da de concursurile pe care Kiss le fura de la 21 si de la Pro de ce nu zici nimic? Te-au platit expiratii sa scrii bazaconii pe net?

  • :)))) dacă îmi permiţi o să inversez puţin ultimele cuvinte din comentariul tău ca să îţi dau răspunsul la ultima întrebare: “M-au plătit cu “Bazzaconi” expirate” :D
   Aş putea să îţi dau foarte multe exemple de “furtişag” marcă Radio Zu, dar nu o fac pentru că îţi voi distruge visul frumos pe care îl ai :D
   Bine ai venit prin zonă!

 5. Sunt mandra ca ascult Kiss FM :))

  Ma, nici eu nu prea il inghit pe Badea, mai bine zis, nu-l urmaresc…dar fraieru’ ala de la telefon e prea prost :lol: normal ca lu’ Badea i se rupe de cate unul care ii spune ca e nu stiu cum, din moment ce atata lume se uita la emisiunea lui..mi se pare normal :-??

 6. Carcotasule ai o leapsa de la mine!! :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.