Închide

Ce vrei să cauți?

Creepy Animation Night 2…

Vineri seară am fost la cinema Patria unde a avut loc Creepy Animation Night 2 (noaptea de filme de animaţie bizare, visuals şi muzică live din cadrul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est).

 

A fost foarte tare, cu berica la cutie lângă mine am servit începând cu ora 23:00 aproape cinci ore de scurt-metraj-animat-creepy care a fost în mare parte pe gustul meu. Între cele trei serii de filmuleţe a mai mixat Matze (chiar tare) şi a desenat live Andrei Fantană despre care pot să zic că a transmis un mesaj puternic cu fiecare desen afişat pe cel mai mare ecran din Bucureşti (o fii el mare dar este situat într-un bloc cu bulina roşie) :)

 

Regret puţin că nu am fost la tot ce înseamnă Anim’est 2010 dar mi-am promis mie să mă revanşez la anul. Ar mai fi o şansă de revanşare chiar şi weekendul viitor la Cluj.. dar lenea e cucoană mare… :)

 

Singurul minus pe care îl acord organizatorilor festivalului este pentru coada mare care se făcea la punctul de vânzare a berii :), în rest numai plusuri. Marfă băieţi!

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. misto…sa mentionezi pe twitter ca ti-a placut,da?:))

  2. ma gandeam ca a fost coada la bilete…dar daca a fost coada doar la bere e ok

    • @marrynusha, :)) bilete nici nu mai aveau de la ora 20, eu le-am luat pe la 17. Şi faptul că era coadă la bere nu este ok :))

  3. #5 Comentariu nou

    Ştii cum e… animaţia presupune construirea unei iluzii a vieţii. N-o poţi face dacă nu ai una.
    So, did those movies brought up the stories also, or just the animation?

Adaugă comentariu