Închide

Ce vrei să cauți?

Cât de ok a fost gestul lui Cristian Gog?

Cu câteva ore înainte ca Vlad Grigorescu să își înceapă reprezentația în finala “Românii au talent”, Cristian Gog a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care, printr-o combinație de cuvinte, sărea în ochi cuvântul “IEPURE”, de mai multe ori.

cristian gog facebook

După cum ați văzut (sau nu), numărul de magie al lui Vlad Grigorescu, din finala “Românii au talent”, s-a axat pe un cuvânt ales de un spectator ales în aparență aleatoriu, printr-un joc cu 200 de jetoane numerotate de la 1 la 200. Cuvântul pe care l-a ales respectivul spectator a fost tocmai “IEPURE”.

Ce a făcut Cristian Gog prin postarea sa de Facebook? Păi a cam dezvăluit cheia trucului, care era tocmai la începutul numărului, spectatorul plasat în tribună, cu un cuvânt bine stabilit în minte. Alegerea sa fiind doar un joc de cărți.

Partea mișto e că Vlad Grigorescu este cu adevărat un om de show foarte-foarte bun. Unul care este în stare să îmbrace un truc într-un spectacol atât de frumos încât audiența va rămâne impresionată chiar dacă știe (sau i se dezvăluie) trucul. Iar reprezentația sa de aseară a fost spectaculoasă și emoționantă, chiar dacă mi s-a părut copiată după câteva numere de “magie virtuală” făcute de Marco Tempest.

Revenind la această scăpare a lui Cristian Gog, nu e ca și cum a apărut pe scena Românii au talent și a dezvăluit tuturor votanților trucul, omul nu a influențat cu nimic rezultatul finalei, numai că a părut puțin arogant încercând să dea senzația că este atotștiutor. Mai ales că a tot insistat pe mesaje de o aparentă susținere pentru Vlad Grigorescu.

cristian gog vlad grigorescu facebook

Am senzația că tot ce s-a întâmplat aici este un război subtil între cei doi mentaliști/ magicieni/ concurenți în ediții diferite la Românii au talent. Mai ales după ce am văzut mesajul postat astăzi de Vlad Grigorescu pe pagina sa de Facebook:

vlad grigorescu facebook

Până la urmă vorbim de doi oameni de divertisment, aflați într-o oarecare competiție. Cristian Gog a fost primul care a încercat scena de la “Românii au talent” cu un număr de mentalism și chiar a reușit să câștige. Vlad Grigorescu, văzând succesul lui Cristian Gog (din timpul “Românii au talent” și, mai ales, de după terminarea show-ului), a zis să își încerce norocul cu niște numere net superioare celor prestate de Cristian Gog, lucru care l-a enervat pe acesta.

O chestie interesantă mi se pare faptul că, din câte îmi aduc eu aminte, Vlad Grigorescu a dat un tweet acum ceva timp, pe la primele ediții “Românii au talent”, în care spunea că a fost invitat să participe chiar de realizatorii show-ului, dar a refuzat. Între timp, probabil a înțeles ce boost de imagine este o apariție la respectivul show, nici nu mai vorbim de câștigarea marelui premiu.

În concluzie, Cristian Gog a fost oleacă răutăcios făcând pe deșteptul față de numărului lui Vlad Grigorescu. Vlad Grigorescu s-a opărit puțin când a văzut gestul colegului de breaslă. Este posibil să vedem mai multe astfel de atacuri prin presă. Așteptăm replica maestrului Iosefini. :)

UPDATE: Până la urmă se pare că mi-am lăsat eu imaginația să zburde prea mult prin misterul lăsat de cei doi mentaliști și de mesajele lor de pe rețelele sociale.

Cei doi, după cum au și confirmat prin alte postări, se înțeleg foarte bine și au pus la cale împreună mesajul cu IEPURE al lui Cristian Gog. Motivul pentru care au făcut asta rămâne în aer, ei știu mai bine ce au vrut să facă. Am văzut eu agitație acolo unde nu era sau chiar poate chiar am fost “manipulat mental” de cei doi. :)) Le urez succes și spor la cât mai multe show-uri, poate chiar împreună. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Oh, goodie, am stat cu sufletul la gură, să văd deznodământul. NOT!

  Serios, cui îi pasă? Orgolii mărunte, bombastice, oameni despre care majoritatea vor uita la o săptămână după show.

  • #2 Comentariu nou

   Eugen, nu cred asta, Cristian Gog deja are turneu de mentalism prin țară. Iar Vlad Grigorescu a avut mereu spectacole. De ăștia doi sigur nu uită lumea.

 2. #3 Comentariu nou

  Numai eu nu vad niciun “razboi” din aceste mesaje pe twitter si FB?

  • #4 Comentariu nou

   Marius, mie asa mi se pare. E posibil sa ma insel. Gestul lui Gog ramane discutabil.

  • #6 Comentariu nou

   Bun așa! Ăsta-i riscul când învălui totul în mister, oamenii pot interpreta greșit. O să fac un update mâine la articol, acum sunt la șpriț. Tot nu înțeleg de ce au dat cheia trucului. Mă rog, ei știu mai bine.

 3. #7 Comentariu nou

  Arunca o privire aici https://twitter.com/CristianGog si aici https://twitter.com/VladGrigorescu si o sa vezi acum ceea ce stiau multi: ca sunt buni prieteni si chestia a fost facuta impreuna ;)

 4. vorba aia, d-aia nu mai ploua afara!!!
  cine-s astia? n-am auzit de ei :D

Adaugă comentariu