Închide

Ce vrei să cauți?

Cum fu la #RoBlogFest 2011

Există un moment pe an când mai toată blongărimea românească se strânge într-un loc şi se pune pe socializat, băut, dansat, luat şi dat premii… în fine, se pune pe simţit bine. Toată acţiunea asta se numeşte RoBlogFest.

 

Un rezumat al evenimentului de ieri seară din Silver Church arată cam aşa:

 

 

 • Pe băieţii de la OCS era să nu-i lase “micuţul” de la intrare să se bage în faţă, iar Dan Amariei (solistul) a fost nevoit să folosească pentru prima oară în viaţă tonul de băiat cuminte: “Ştiţi, noi am venit să cântăm la eveniment..” Au reuşit să scape de statul la coadă dar nu le-au reuşit glumele din timpul concertului.

 

 • am socializat cu o mare parte din persoanele din blogosferă pe care le urmăresc, asta aplicând cu tupeu principiul “Salut, eu ştiu cine eşti, tu nu ştii cine sunt eu dar te citesc şi urmăresc pe twitter” :)

 

 • am tras o partida sănătoasă şi accidentală de râsete cu băieţii de la albablog.ro, foarte tari oamenii!

 

 

 • pufuleţii câştigaţi de Ştefan Murgeanu la categoria Cel mai optimist blog au mers de minune cu berea, tot clubul cred că a gustat puţin din mălaiul optimist al câştigătorului.

 

 • @thypope m-a distrat teribil când mi-a zis că nu înţelegea de ce strigau ăia în faţă în timpul concertului “OMG“, s-a distrat şi el teribil când a aflat că de fapt ăia strigau OCS şi că Omu’ Cu Şobolani este totuşi o formaţie cunoscută.

 

Bomboana de pe colivă:


 • Marii câştigători ai serii au fost băieţii de la PrinBrasov.com, la ridicatul premiilor au fost Eftimie, Bloghiţă şi Daniel Urda. Ultimii doi, după ce au făcut turul de onoare cu diploma şi tricoul câştigătorului, au rămas la câteva berici cu noi, la un moment dat Bloghiţă a dispărut, după cam o oră a dispărut şi Dani. Ei bine, ideea e că tricoul câştigătorului şi diploma pentru “Cel mai popular blog” a rămas la gaşca noastră. La plecare, ca un bun samaritean ce sunt, le-am luat că doar nu le lăsam în “Biserica argintie” ca să fie luate de vreun outsider al lumii 2.0, că se umpluse clubul de ei.

 

Acu’ problema este următoarea: Braşovenilor, cum fac să vă trimit diploma şi tricoul?!? :) 

P.S. Mulţumesc KirstDay, Anca14e, Innocente, Sorin Rusi, Laurenţiu Buică, Andrei Cismaru, Daniel Urda pentru că m-aţi suportat în timp ce mă dădeam în stambă! :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

21 comentarii Adaugă comentariu

 1. Venim la o bauta si o luam. Motiv sa mai venim in Bucuresti

 2. #4 Comentariu nou

  :)) Ma gandeam eu ca e la tine. Era pustiu pe acolo cand m-am dus sa recuperez premiul.

  • Cum bine zicea Bloghiţă, avem un motiv de şpriţ fie că veniţi voi în Bucureşti sau eu prinBraşov :)

 3. Lasa ma ca te iertam…Te dadeai in barci:P…Glumesc! Chiar a fost o seara faina si superba distractia de dupa RBF:D…Repetam:)..dar fara…:D

 4. Felicitări pentru premiu! :)

 5. Bravo domnu’ te-ai facut cu un premiu :))
  Revenind felicitari baietilor de la PrinBrasov.com, si de altfel tuturor ne/castigatorilor ;) Bag de seama ca v-ati distrat grozav, asta cred ca e tot ce conteaza ;)
  p.s.: cred ca au mers la fix pufuletii cu berea:))

  • @Cuvinte alese, la inimă au mers pufuleţii ăia! Murgeanu rullz! :))

  • Băi aşa îmi trebuie dacă nu mi-am putut lua liber să vin după premii…beţivii ăia de Bloghiţă, Eftimie şi Urda au pierdut premiile. Mulţam de felicitări, cât despre tricou şi diplomă…Eftimie să rezolve, că el ştie mai bine! :P

  • @Dan, am vorbit cu Dani şi rezolvăm să ajungă premiul la voi până la sfârşitul săptămânii! :) Totuşi, trebuie să frigem o apă plată cu hamei! :D

  • Merci! La proţap o facem, musai!

 6. #16 Comentariu nou

  Ai uitat sa zici ca sunt inalta! :))

 7. Totul e bine cand se termina… mahmur.

 8. #20 Comentariu nou

  Imi plac concursurile de acest tip, sper sa se mai tina sa ne intalnim din nou cu totii.

Adaugă comentariu