Închide

Ce vrei să cauți?

Cum un costum poate îmbăta un om…

Astăzi am avut parte de o experienţă de viaţă pe care nu o voi uita vreodată. Garantat această întâmplare nu mă va lăsa să mor de sete vreodată.

Pe strada Doamna Ghica din sectorul 2 al Bucureştiului s-a deschis de câteva zile un magazin de desfacere al Cramei Murfatlar. Zi de zi este plin de babe şi de moşi înăuntru, dacă ai vedea cu câtă viaţă şi energie de luptători profesionişti se bat pe oferta promoţională “La doi litri plătiţi de vin vărsat mai primeşti încă doi gratis” nici că le-ai mai ceda locul în autobuz.

În fine, eram cu fratele meu mai mare după mine, el îmbracat elegant ca de obicei iar eu cu 34,8% mai elegant ca în restul timpului. Intrăm în respectivul magazinaş şi observ cum vânzătorii se albesc la faţă ca Geoană când aflat că a pierdut alegerile. Pe moment nu m-am prins de ce dar apoi când am văzut că au început să scoată bonuri fiscale şi să le bage pe gât clienţilor mi-a picat fisa… credeau că suntem de la GARDA FINANCIARĂ. :)

Pot să zic că în viaţa mea nu s-a purtat un vânzător atât de frumos cu mine.. mi-a dat să degust cinci tipuri de vin alb şi patru de vin roşu, a spălat paharul DE STICLĂ de fiecare dată. Mi-a recomandat ediţia limitată “Lacrima lui Ovidiu – Pontica” (doar 2000 de sticlei)… pur şi simplu am fost mai dichisit decât Nicholas Cage la Carul cu Bere. :)

Ce-mi pare rău e că nu eram cu stomacul plin că testam tot ce aveau în dotare.. dar ştiu ce am de făcut data viitoare: mănânc sănătos, trag costumul pe mine şi mă pun pe degustat vin că doar ce nu fac micii comercianţi pentru domnu’ de la “Gardă” . :))

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. :)) :)) Stai prin zona aia ?

 2. Aha :D good for you :P

 3. Dacă mai sperii mult oameni ăia o să aibă probleme cu inima. :lol:

 4. #7 Comentariu nou

  ce misto esti tare

 5. #8 Comentariu nou

  esti cel mai tare omule

 6. #9 Comentariu nou

  sa o ti tot asa

Adaugă comentariu