Închide

Ce vrei să cauți?

Dacă aș fi un blogger foarte bogat

 

Știți voi fazele alea când începi să îți faci planuri cu banii pe care nu îi ai? De exemplu, banii cu care te-ai trezi peste noapte în cont, dacă ai nimeri cele șase numere la loto. Chiar zilele trecute vorbeam cu frate-miu, care avea un plan destul de elaborat când a venit vorba despre ce ar face el cu juma’ de milion de euro. Omul chiar avea un plan bun, dar eu l-am sfătuit să înceapă cu începutul și să își facă mai întâi planul cum să producă jumătatea aia de milion de euro. 

.

Ei bine, probabil mi-a implatat asta în subconștient, ca în Inception, dar eu, astăzi, m-am trezit că mintea mi-a trântit pe tavă o idee  despre cum m-aș distra în calitate de blogger milionar.

 .

Iar scurtul plan sună cam așa:

.

Mi-aș provoca cititorii să își pună un mileu și-un bibelou (leu, pisicuță, copil, îngeraș etc.) pe birou și să îl țină acolo timp de o lună de zile. Evident, le-aș cere în fiecare zi o poză cu biroul ca să fiu sigur că țin bibeloul și mileul la locul lor. Absolut tuturor celor care fac asta le-aș da un iPhone 5.

.

Ce zici, te-ai băga?

.

P.S. Dacă există vreun milionar prin prejmă care vrea să facă asta, să mă contacteze ca să fac rost de un mileu. Bibeloul îl am deja: o frumuseșe de pește din sticlă. :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu