Știți voi fazele alea când începi să îți faci planuri cu banii pe care nu îi ai? De exemplu, banii cu care te-ai trezi peste noapte în cont, dacă ai nimeri cele șase numere la loto. Chiar zilele trecute vorbeam cu frate-miu, care avea un plan destul de elaborat când a venit vorba despre ce ar face el cu juma’ de milion de euro. Omul chiar avea un plan bun, dar eu l-am sfătuit să înceapă cu începutul și să își facă mai întâi planul cum să producă jumătatea aia de milion de euro. 

.

Ei bine, probabil mi-a implatat asta în subconștient, ca în Inception, dar eu, astăzi, m-am trezit că mintea mi-a trântit pe tavă o idee  despre cum m-aș distra în calitate de blogger milionar.

 .

Iar scurtul plan sună cam așa:

.

Mi-aș provoca cititorii să își pună un mileu și-un bibelou (leu, pisicuță, copil, îngeraș etc.) pe birou și să îl țină acolo timp de o lună de zile. Evident, le-aș cere în fiecare zi o poză cu biroul ca să fiu sigur că țin bibeloul și mileul la locul lor. Absolut tuturor celor care fac asta le-aș da un iPhone 5.

.

Ce zici, te-ai băga?

.

P.S. Dacă există vreun milionar prin prejmă care vrea să facă asta, să mă contacteze ca să fac rost de un mileu. Bibeloul îl am deja: o frumuseșe de pește din sticlă. :D

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.