Închide

Ce vrei să cauți?

De ce e bine să dai sursa…

Băieţii de la Antena 3 au dat astă-seară o lecţie demnă de nişte “specialişti în ştiri“. Au furat material de pe Trombon.ro şi l-au dat pe post fără să citeze sursa şi fără să verifice o secundă veridicitatea informaţiilor.

 

Acu’, ştiu că jurnaliştii din Intact sunt ocupaţi să caute sub coajă puterea portocalie şi că nu au timp de a pune o întrebare în stânga şi-n dreapta: “Bă, care-i faza cu ăştia de la Trombon?” sau “Bă, care-i sursa acestei informaţii, cine a scris-o?” dar totuşi.. chiar atât de greu le era să citeze o sursă?

 

Sunt de părere că asta-i mai spăla puţin de rahat într-o situaţie precum cea de faţă… când Gâdea scotea pe gură porumbei de genul: “Această cerşetoare are replici înregistrate la OSIM”.

 

Şi mai mult de atât, sigur se găsea careva să îi anunţe “din faşă”, în momentul în care vedea sursa, că respectivul site trânteşte stiri comico-false…

 

 

Trebuie să menţionez faptul că nu doar Antena 3 a halit pastila celor de la Trombon, au mai halit-o şi cei de la Q-Magazine (care au şters articolul furat cu copy-paste) şi Liviu Mihaiu (care a dres-o cu o replică seacă: “am pus ştirea la capitolul bârfe“, după care a dat link către un alt site care preluase “ştirea”).

 

Deh.. stil rromânesc, domnule!

 

Mai multe “capturi” cu ştirea “specialiştilor în ştiri”:

 

[nggallery id=48]

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. cei care sunt in spate au dat cu batul in balta.. cei care au facut materialul, zic :-?

  2. #2 Comentariu nou

    Nice catch. Cică ar fi preluat-o şi Liviu Mihaiu cu copy/paste, că şi bloggeri fură.:)

  3. Ce cretini :)

Adaugă comentariu