Închide

Ce vrei să cauți?

De ce shaormeriile au nevoie de protecție

Pentru că se întreabă oamenii pe twitter de ce anumite shaormerii sunt păzite ca o ambasadă și au mereu un echipaj de poliție în față, mă simt dator, în calitate de specialist shaormar, să dau un răspuns:

 

După cum bine știți, anumite shaormerii dețin secretul absolut al shaormei #cudetoate, iar cele mai multe dintre aceste shaormerii chiar prepară în laboratoarele proprii această mare invenție a omenirii. Imaginați-vă ce au în spatele tarabei aceste fabrici de bombe calorice. Imaginați-vă că atunci când vorbim de  “cu de toate”, acest “cu de toate” conține toate lucrurile posibile și imposibile, inclusiv “particula lui Dumnezeu“.

 

Cam cât de ușor i-ar fi unui hoț să intre în acest sanctuar și să fure, pe lângă celebra rețetă a shaormei cu de toate, ingredientele magice care formează acest #cudetoate? Cam cât de stupefiați ar fi oamenii de știință de la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară să afle că după ce s-au chinuit atâta timp să dovedească existența particulei lui Dumnezeu, cheltuind miliarde de euro, această minunată particulă se află în sosul de maioneză cu usturoi folosit de un lanț de shaormerii din București?

 

Shaormeriile au nevoie de protecție. Omenirea nu este încă pregătită să afle secretele din spatele shaormei cu de toate și nici să vadă vreunul dintre ingredientele magice.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Asta și faptul că în general detoatele e un ingredient care merge bine cu bere.

Adaugă comentariu