Închide

Ce vrei să cauți?

De prin Obor…

Azi am avut nişte treabă în Obor, de când am coborât din maşină mi-am zis să fiu rapid că era un ger de îngheţa şi “flacăra violet” cu tot cu consilierii lu’ Base. Cumpărători puţini care mergeau haotic, cum zboară muştele înainte să îngheţe, iar comercianţii dârdâiau în tarabe cu ţurţuri la nas. În schimb ţigancile care ghicesc în palmă “pentru un ban mânca-te-ar mama” nu aveau nici pe dracu’. Oarecum nimic nou sub soare.

Asta până am ajuns la intrarea în magazinul Bucur-Obor, cea de pe partea cu primaria sectorului 2, unde am rămas surprins de ce-am văzut. Ştiţi indienii aia simpatici de cântă in Mamaia în Satul de Vacanţă, exact ăia.. Unu’ mai rezistent la ger era în faţa magazinului şi cânta la flurier. Avea şi boxe şi microfon.. plus o fată cu cd-uri pusă pe vândut. Am intrat în magazin.. m-am pitit să le fac o poză, că nu vroiam să ma alerge cu arcul cu săgeţi pe acolo.

Nu ştiu dacă i-a afectat criza până şi pe binecunoscuţii indieni.. dar… vă jur că pe  gerul ăla nu ieşeam să cânt la fluier în faţa magazinului Bucur-Obor nici pentru toţi banii câstigaţi de toate vedetele noastre în seara de revelion la un loc! ….. sau poate da (daca promite statul ca nu mi-i impozitează, cum nu o face nici vedetelor) :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cand e mai cald afara, sunt niste indieni care canta aproape in fiecare seara in fata magazinului Unirea; sa vezi acolo ce se aduna lumea si danseaza si ce crezi, chiar si canta :))

  2. astia au venit din Anzi ca sa cante aici, iti dai seama ca nu-i poate opri un rahat de ger de-ti vine sa mori

  3. #4 Comentariu nou

    mai lasa oameni sa traiasca domnu maqiaveli esti mai rau k un ziarist dar na ce sa fac t einteleg ca te cunosc

Adaugă comentariu