Închide

Ce vrei să cauți?

Domn’ deputat, de ce nu te bucuri de sex?

Circulă pe net de câteva zile un clip cu un deputat româno-pesedist, care prestează activități sexuale cu o duduie care are, cel mai probabil, jumătate din vârsta lui. Nimic ieșit din comun, chiar dacă domn’ deputat este căsătorit, are un copil și pozează într-un familist convins. Asta pentru că sunt sigur că sunt zeci de senatori și deputați căsătoriți care își lungesc asistentele și secretarele prin birouri și camere de hotel. E în fișa postului, odată cu puterea și experiența, vine și pasărea tânără în căutarea unui mentor.

Problema pe care o am eu cu deputatul coțăitor este că omul chiar nu savurează acțiunea în sine, nu trăiește clipa. Ca orice bărbat cu acces la Internet, am avut ocazia să văd un număr decent de sex-tape-uri la viața mea, iar oamenii ăia chiar păreau să fie fericiți cu activitatea prestată. În schimb, deputatul nostru are o față de murătură stricată, de parcă dădea cu subsemnatul la DNA sau asculta încă o poveste dintr-ale Bunicuței, de când era ea tânără și presta jocuri de societate în preajma tovarășului secretar general. Pe copila aia o înțeleg de ce nu mai are niciun chef de țopăit în domnul deputat, din moment ce domnul deputat a avut grijă înainte de toate să îi ofere o lecție de “parenting”, recomandându-i să se ducă la școală, că frumusețea se duce și o să mai decaloteze belengherul doar metaforic.

Ăsta e unu la mână. Doi la mână, de ce blana ursului nu și-au dat jos ciorapii și botoșeii din dotare? Au renunțat la toate textilele și au rămas tocmai în șobolanii ăia. Ăsta să fie motivul pentru care erau amandoi atât de serioși? Faptul că puțea în camera aia a ciorapi nespălați și s-au ambiționat amandoi să țină pucioasele în picioare pe principiul “dacă tu nu îi dai jos, nici eu nu îi dau!”?

Trei la mână. Să mai zică cineva că lumea nu se uită la televizor!

În fine, pentru amatorii de filmări porno cu deputați triști, clipul cu pricina poate fi găsit aici.

Mai jos aveți câteva screenshot-uri cu fața tristă a domnului deputat scârbit de viață și acțiune în sine:

un deputat psd trist

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. hahaha, hai ca ai fost tare cu articolul asta si intr-adevar,,,e corect ceea ce spui. Ne mai uitam si noi la sex-tape-uri dar plictis ca al astuia mai rar am vazut. mai iti vine sa-l intrebi de ce naiba s-a dus la curve :)))

Adaugă comentariu