Cum eu sunt o persoană care stă cuminte acasă și se ferește de petreceri monstru (NOT!), weekendul ăsta mă teleportez în Sinaia, unde o să înșir câteva sticle de bere cu tequila.

Pe scurt, Desperados pune la cale sâmbăta asta o acțiune în trei acte, având în rolurile principale câteva sporturi de iarnă (ski, snowboard și, sper eu, datul cu capacul de wc), cetățeni puși pe distracție și, evident, sfânta bere cu tequila.

Partea tare e că scena pe care se vor juca aceste trei acte este “mobilă”:

 Primul act se va juca sus la cota 1700 (pe pârtia Valea Soarelui), unde muzica va fi asigurată de DJ PinPin. Ora de începere este 11:00. Din câte am înțeles, vom avea asista și la un show de barman’s flair.

 Pentru actul al doilea, care va începe la ora 16:00, vom coborî la cota 1000, la H2O, unde va mixa DJ Luca. Recuzita va fi asigurată de un perete de gheață plin cu bere Desperados.

Actul al treilea se va juca în spatele unei cortine de mister. Asta pentru că actul cu pricina este, de fapt, o petrecere secretă, care va avea loc noaptea (după ora 22) și la care vor avea acces doar cei care vor fi selectați de către echipajele Desperados aflate pe pârtiile cotelor 1000 și 1700.

Ponturi pentru voi

Dacă tot ați ajuns până în acest punct al articolului, înseamnă retinele voastre au îndurat destule caractere plictisitoare și că merită recompensate cu două ponturi:

1. Stați cu ochii pe pagina de eveniment a acțiunii.

2. Intrați în aplicația Wild Apres-Ski Party ca să câștigați bilete la petrecerea secretă!

desperados-wild-apres-ski

Cam atât! Sper să ne vedem la o bere pe lângă pârtie! :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.