Închide

Ce vrei să cauți?

Discovery vs. RCS & RDS

  Iar se lasă cu scandal în lumea televiziunilor și operatorilor de cablu: Discovery Networks nu va mai fi transmis începând cu 30 noiembrie pe RCS & RDS.

.

Cei de la Discovery pasează mâța în curtea RCS & RDS, cam la fel cum au făcut și cei de la Antene acum ceva timp, spunând că operatorul de cablu a respins toate ofertele lor, asta după o perioadă de negociere “de luni de zile”.

.

Personal, mi se pare haios pentru că faza asta se întâmplă la scurt timp după ce Digi a lansat Digi World și Digi Life.

.

Totuși, nu în zona dezbaterii acestei situații vreau să merg eu cu acest articol, cu toate că și pe mine (abonat Digi) mă afectează că voi rămâne fără Discovery, ci vreau să vă semnalizez modalitatea prin care cei de la Discovery vor să îi constrângă pe cei de la RCS & RDS să nu îi dea jos de pe televizioare după 30 noiembrie.

.

Chiar dacă momentan această mini-campanie a scos capul doar pe Facebook printr-un post care îi invită pe fani să intre pe prietenii.discovery.ro, presimt că materialele care se regăsesc pe respectiva pagină vor împânzi internetul, poate chiar și orașul.

.

Materialele sunt următoarele:

 

 

.

 

 

 

O strategie care vrea să lovească privitorul la sentiment, să-l provoace să ia atitudine și să îi tragă pe cei de la RCS & RDS de mânecă: “Băăăii, Discovery mi-a cultivat pasiunea pentru cunoaștere. Chiar dacă mă mai rătăcesc pe un episod din Las Fierbinți, eu vreau Discovery la locul lui, în grila de programe!”. :)

.

Materialele astea mi-au adus aminte de o campanie publicitară (puțin de gherilă) din State făcută pentru o cauză asemănătoare, când un post de seriale fusese scos din grila de programe a unui operator de cablu:

.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. Nu prea am timp sa ma uit la televizor, dar cred ca s-ar putea sa-mi pun, mai repede decat credeam, antena Dolce. :)

  Si asa cred ca o sa faca si restul..

 2. Astia de la Digi incep usor usor sa acopere toate cerintele cu televiziuni proprii ceea ce nu-i chiar bine…

 3. Cei de la digi vor sa copieze antena3 hbo discovery si restu programelor aproape de pay per view…dar nu ajung la calitatea celor originale. singurul avantaj ar fi ca nu au prea multe reclame…

  • #6 Comentariu nou

   Interesantă asta cu reclamele, nu o știam. Ce-i drept, nici nu am urmărit până acum un post DIGI.

 4. E posibil ca in viitor daca ne abonam la RDS sa ne abonam la o intreaga retea de televiziuni :D

 5. Poi digi24 nu baga reclama deloc :)
  Am o matusa care lucreaza acolo are o emisiune si stiu de la ea.
  Nu ca m-as uita eu :))

Adaugă comentariu

Ultimele mele postari de Instagram: