Închide

Ce vrei să cauți?

Documentar: Steaua București, echipa fără nume

Un canal de YouTube foarte cunoscut în afară, Copa 90, (2 milioane de fani pe Facebook, aproape 1 milion de abonați pe YouTube) a făcut un documentar de un sfert de oră despre situația jenantă în care se află Steaua, care a rămas fără nume, fără palmares și fără stadion.

Nu prea am scris/vorbit în ultimii ani despre fotbal și despre iubirea mea față de Steaua București tocmai pentru că m-am îndepărtat treptat de fenomen din cauza patronului și a șerpilor care au distrus fotbalul românesc și echipele mari (Rapid, Dinamo, Universitatea Craiova, Poli Timișoara).

Sunt scârbit de ce se întâmplă cu echipele respective în momentul de față și mă umplu de spume doar gândindu-mă ce e în sufletul tuturor suporterilor care au iubit și iubesc în continuare marile echipe de fotbal românești, care s-au transformat în niște ruine doar pentru că niște băieți deștepți au zis să își tragă câteva milioane în conturi sau pentru că au decis să se măsoare în “instrumente” cu generalii armatei.

Mă rog, aruncați un ochi pe documentar. Este bunicel:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Istoria se schimba, istoria chiar daca e reprezentata de trecut pur si simplu ce a fost anul trecut nu va fi anul acesta si cu asta basta, deasta totul e schimbator nu e un soc asa e viata pur si simplu…

Adaugă comentariu